Ngarep > Produk > Kunci EM elektromagnetik

Produk

Kunci EM elektromagnetik Produsen

ACM minangka produsen lan pemasok Kunci EM Elektromagnetik, Pabrik Kunci EM Elektromagnetik ing Shenzhen China, ACM minangka mitra bisnis sing bisa dipercaya ing industri Kunci EM Elektromagnetik. Kunci EM elektromagnetik, kunci magnetik, utawa maglock yaiku piranti ngunci sing kasusun saka elektromagnet lan piring armature. Ana rong jinis utama piranti ngunci listrik. Ngunci piranti bisa uga "gagal aman" utawa "gagal aman". Piranti ngunci gagal-aman tetep dikunci nalika daya ilang. Piranti ngunci gagal-aman ora kakunci nalika de-energized. Kunci elektromagnetik tarik langsung pancen ora aman.


Biasane bagean elektromagnet saka kunci dipasang ing pigura lawang lan piring armature kawin dipasang ing lawang. Komponen loro kasebut ana ing kontak nalika lawang ditutup. Nalika elektromagnet diuripake, arus sing ngliwati elektromagnet nggawe fluks magnetik sing nyebabake piring armature narik elektromagnet, nggawe tumindak ngunci. Amarga wilayah kawin saka elektromagnet lan armature relatif gedhe, pasukan digawe dening flux Magnetik cukup kuwat kanggo njaga lawang dikunci sanajan ing kaku.

View as  
 
Dobel lawang 1200lbs kunci elektromagnetik karo LED-Lawang Sensor-Waktu tundha

Dobel lawang 1200lbs kunci elektromagnetik karo LED-Lawang Sensor-Waktu tundha

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Ing ngisor iki minangka introduksi kunci elektromagnetik 1200lbs lawang kaping pindho kanthi tundha LED-Door Sensor-Time, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Maca liyaneKirim Enquiry
500kg Dobel Door Magnetic Lock Built-in Led, Sensor Pintu, lan Wektu Tundha Kunci Pintu

500kg Dobel Door Magnetic Lock Built-in Led, Sensor Pintu, lan Wektu Tundha Kunci Pintu

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Sugeng rawuh kanggo tuku 500kg Double Door Magnetic Lock Dibangun ing Led, Sensor Pintu, Lan Kunci Pintu Tundha Wektu saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
500kg Holding Force Aman Kunci Elektromagnetik Gunakake Magnetik Door Lock karo LED

500kg Holding Force Aman Kunci Elektromagnetik Gunakake Magnetik Door Lock karo LED

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo 500kg Holding Force Aman Kunci Elektromagnetik Gunakake Kunci Door Magnetik karo LED, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Maca liyaneKirim Enquiry
500KG Anti banyu Elektromagnetik Lock- lumahing dipasang

500KG Anti banyu Elektromagnetik Lock- lumahing dipasang

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo 500KG Waterproof Electromagnetic Lock- Surface Mounted, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
500kg Holding Force Aman Kunci Elektromagnetik Gunakake Kunci Pintu Magnetik nganggo LED (Abang mung)

500kg Holding Force Aman Kunci Elektromagnetik Gunakake Kunci Pintu Magnetik nganggo LED (Abang mung)

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan Magnetik iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Sugeng rawuh kanggo tuku 500kg Holding Force Aman Kunci Elektromagnetik Gunakake Kunci Pintu Magnetik nganggo LED (mung abang) saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kunci Elektromagnetik Pintu Tunggal 500KG (1000Lbs) DC12V utawa DC24V

Kunci Elektromagnetik Pintu Tunggal 500KG (1000Lbs) DC12V utawa DC24V

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Kunci Elektromagnetik Pintu Tunggal 500KG (1000Lbs) DC12V utawa DC24V, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Kunci EM elektromagnetik digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Kunci EM elektromagnetik. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kunci EM elektromagnetik ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.