Ngarep > Babagan awake dhewe >Gaya Staff

Gaya Staff

Acara kasebut nambah urip staf, lan nambah komunikasi antarane departemen lan kolaborasi, saengga kulawarga iki luwih harmonis, supaya bisa nambah kohesi perusahaan.