Ngarep > Babagan awake dhewe >Sajarah Pangembangan

Sajarah Pangembangan

Sajarah pangembangan Goldbridge

Goldbridge didegaké ing awal minangka pabrik pabrik kertu PVC cilik, Ora duwe pasar dhewe.

Pesenan pabrik utamane saka agen ing saindenging negara, kabeh pesenan duwe kahanan rega unit sing murah, bathi tipis, lan koleksi angel.

Minangka pimpinan paling dhuwur ing manajemen perusahaan, sing kudu dipikirake yaiku kepiye posisi pola manajemen perusahaan.

Goldbridge kudu duwe tim sales dhewe! Penting kanggo ngganti pola pemasaran perusahaan sing wis ana.

Goldbridge menyang industri e-commerce wiwit 2008. Ing wiwitan, kita duwe mung 4-5 Staff ing pasar. Lan sawise kabeh staf mbayar gaweyan lan perjuangan, kita duwe luwih saka 240 staf sales nganti saiki.

Kantor pusat 0ur ditambahi saka asli 300 meter persegi kanggo 3000 meter persegi saiki, bangunan kantor dhuwur-mburi dumunung ing distrik tengah Longhua (Datang Times Square), pabrik belongs kanggo Yingtailong industri park, kalebu area 12000 meter persegi. Perusahaan uga sukses ningkatake budaya perusahaan lan sistem etika bisnis.

Kita dudu perusahaan bisnis sing mung adol produk kita dhewe, kita uga nulung lan mengaruhi perusahaan bisnis cilik supaya bisa berkembang. Goldbridge bakal ngupayakake nggawe mode industri kanthi pabrik gedhe, pasar gedhe lan R&D, khusus ing teknologi IOT lan pangembangan teknologi RFID.