Ngarep > Produk > Kontrol Akses Jaringan

Produk

Kontrol Akses Jaringan Produsen

Network Access Control (NAC) minangka solusi jaringan komputer sing nggunakake sakumpulan protokol kanggo nemtokake lan ngleksanakake kabijakan sing njlèntrèhaké cara ngamanake akses menyang simpul jaringan kanthi piranti nalika pisanan nyoba ngakses jaringan. NAC bisa uga nggabungake proses remediasi otomatis menyang sistem jaringan, ngidini prasarana jaringan kayata router, switch lan firewall bisa kerja bareng karo server kantor mburi lan peralatan komputasi pangguna pungkasan kanggo mesthekake sistem informasi bisa digunakake kanthi aman sadurunge interoperabilitas diidini. Bentuk dhasar Kontrol Akses Jaringan yaiku standar 802.1X.

Kontrol Akses Jaringan duwe tujuan kanggo nindakake persis apa sing diarani jeneng kasebut—ngontrol akses menyang jaringan kanthi kabijakan, kalebu pamriksa kabijakan keamanan titik pungkasan sadurunge mlebu lan kontrol sawise diakoni ing ngendi pangguna lan piranti bisa mbukak jaringan lan apa sing bisa ditindakake.
View as  
 
Kontrol Pintu Ing Sistem Kontrol Akses

Kontrol Pintu Ing Sistem Kontrol Akses

Door controller ing sistem kontrol akses fokus ing kontrol sing duwe akses, f.eks. menyang kantor utawa fasilitas. Iki biasane digayuh kanthi mbatesi akses miturut jinis klompok utawa tingkat akses tartamtu. Kanthi pengunjung kontrol akses, karyawan, eksekutif, freelancer utawa karyawan bisa ngakses kanthi gampang lan aman.

Maca liyaneKirim Enquiry
Papan Kontrol Akses Panel Pintu Kanthi IP TCP

Papan Kontrol Akses Panel Pintu Kanthi IP TCP

Papan kontrol akses panel lawang karo tcp ip fokus ing kontrol sing duwe akses, f.eks. menyang kantor utawa fasilitas. Iki biasane digayuh kanthi mbatesi akses miturut jinis klompok utawa tingkat akses tartamtu. Kanthi pengunjung kontrol akses, karyawan, eksekutif, freelancer utawa karyawan bisa ngakses kanthi gampang lan aman.

Maca liyaneKirim Enquiry
Panel Kontrol Akses RFID kanthi Pasokan Daya Akses

Panel Kontrol Akses RFID kanthi Pasokan Daya Akses

Sugeng rawuh kanggo tuku panel kontrol akses rfid kanthi sumber daya akses saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Konverter RS232 kanggo RS485

Konverter RS232 kanggo RS485

Minangka pabrikan Konverter RS232 nganti RS485 profesional, sampeyan bisa yakin tuku Konverter RS232 nganti RS485 saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Panel Kontrol Pintu ing Sistem Kontrol Akses

Panel Kontrol Pintu ing Sistem Kontrol Akses

Panel kontrol lawang ing sistem kontrol akses fokus ing kontrol sing duwe akses, f.eks. menyang kantor utawa fasilitas. Iki biasane digayuh kanthi mbatesi akses miturut jinis klompok utawa tingkat akses tartamtu. Kanthi pengunjung kontrol akses, karyawan, eksekutif, freelancer utawa karyawan bisa ngakses kanthi gampang lan aman.

Maca liyaneKirim Enquiry
TCPIP Jaringan Komputer Based Four Doors Wiegand Access Control Board System karo Akses Power Supply Box

TCPIP Jaringan Komputer Based Four Doors Wiegand Access Control Board System karo Akses Power Supply Box

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku TCPIP Network Computer Based Four Doors Wiegand Access Control Board System with Access Power Supply Box saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kontrol Pintu Panel Tunggal Kontrol Akses Jaringan Kontrol Pintu Keamanan

Kontrol Pintu Panel Tunggal Kontrol Akses Jaringan Kontrol Pintu Keamanan

Sugeng rawuh kanggo tuku kontrol lawang panel tunggal Jaringan Akses kontrol kontrol lawang keamanan saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Enhanced Alarm Output Fire Control Papan Expansion kanggo Akses Controller Panel

Enhanced Alarm Output Fire Control Papan Expansion kanggo Akses Controller Panel

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Papan Ekspansi Kontrol Kebakaran Output Alarm sing Ditingkatake kanggo Panel Kontrol Akses. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
TCPIP Fingerprint Rfid Reader Dibangun Ing Wiegand Output lan Network Access Controller

TCPIP Fingerprint Rfid Reader Dibangun Ing Wiegand Output lan Network Access Controller

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku TCPIP Fingerprint Rfid Reader Dibangun Ing Wiegand Output lan Kontroler Akses Jaringan saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Kontrol Akses Jaringan digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Kontrol Akses Jaringan. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kontrol Akses Jaringan ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.