Ngarep > Produk > Kertu RFID/NFC/Prelam Inlay > UHF 860-960Mhz Smart Card

Produk

UHF 860-960Mhz Smart Card Produsen

Kertu Pintar UHF 860-960Mhz kita kasedhiya kanthi macem-macem kripik sing luar biasa lan saben chip dioptimalake supaya bisa diwaca. We offer uga kertu RFID chip combi karo loro Kripik ing siji kertu. Kombinasi sing beda-beda ing frekuensi rendah lan dhuwur bisa uga. Ditondoi dening lumahing kualitas dhuwur, UHF 860-960Mhz Smart Card menehi basis banget kanggo printing. Prodhuk iki trep kanggo diproses karo kabeh printer kertu umum lan maca, sing ndadekake gampang integrasi menyang aplikasi pelanggan. Pilihan kayata slot punch menehi tandha lan program kasedhiya ing panyuwunan.


Kertu Smart UHF 860-960Mhz umume digunakake ing Kontrol Akses, Pembayaran, Tiket, Transfer Data, Manajemen Keanggotaan.


Komponen utama Card Smart UHF 860-960Mhz yaiku microchip lan antena. Microchip ngontrol kabeh komunikasi karo maca, uga panyimpenan data, enkripsi data lan keamanan akses.
View as  
 
RFID Magnetic Stripe Card

RFID Magnetic Stripe Card

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo RFID Magnetic Stripe Card, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti RFID Magnetic Stripe Card. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Jarak 125Khz Clamshell RFID EM Card

Jarak 125Khz Clamshell RFID EM Card

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Proximity 125Khz Clamshell RFID EM Card saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Dicetak RFID EM4305 Card PVC Plastik Khusus

Dicetak RFID EM4305 Card PVC Plastik Khusus

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Card PVC Plastik Khusus Printed RFID EM4305, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Printed RFID EM4305 Card PVC Plastik Khusus. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Plastik PVC Smart VIP Card

Plastik PVC Smart VIP Card

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi kertu VIP Smart PVC Plastik. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
125KHz EM4305 Rewritable Pvc Nfc RFID Hotel Key Card

125KHz EM4305 Rewritable Pvc Nfc RFID Hotel Key Card

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 125KHz EM4305 Rewritable Pvc Nfc RFID Hotel Key Card saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Waca Mung TK4100 Blank Rfid School ID Card

Waca Mung TK4100 Blank Rfid School ID Card

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Read Only TK4100 Blank Rfid School ID Card, Mugi sampeyan bisa luwih ngerti Read Only TK4100 Blank Rfid School ID Card. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
PVC Gym RFID NFC Keanggotaan Card

PVC Gym RFID NFC Keanggotaan Card

Minangka pabrik PVC Gym RFID NFC Keanggotaan Card profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku PVC Gym RFID NFC Keanggotaan Card saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kartu Barcode Plastik Rfid

Kartu Barcode Plastik Rfid

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi kertu Barcode Plastik Rfid. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kertu Clamshell Tebal 125Khz

Kertu Clamshell Tebal 125Khz

Sugeng rawuh kanggo tuku Kartu Clamshell Tebal 125Khz saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir UHF 860-960Mhz Smart Card digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi UHF 860-960Mhz Smart Card. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok UHF 860-960Mhz Smart Card ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.