Produk

HID Card Reader Produsen

Pembaca Kartu HID saka ACM wis suwe dadi pilihan tingkat entri sing populer kanggo kontrol akses fisik. Nampilake teknologi RFID 125 kHz tanpa kontak, Pembaca Kartu HID kasedhiya ing macem-macem ukuran lan pilihan pemasangan sing cocog karo kabutuhan sampeyan.


Pembaca Kartu HID cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan lan kompatibel karo akeh kertu jarak sing paling populer ing pasar. Pembaca Kartu HID kasedhiya ing macem-macem pilihan warna lan duwe antarmuka Wiegand.

HID Card Reader nggawa organisasi saiki menyang masa depan kontrol akses. Ngluwihi desain sing apik lan modern, platform maca sing canggih iki nyedhiyakake kinerja sing fleksibel lan dipercaya kanthi dhukungan kanggo macem-macem teknologi kredensial sing ora cocog.


HID Card Reader ngluwihi posisi kepemimpinan ACM ing industri kontrol akses nalika nyedhiyakake keamanan sing ora ana tandhingane lan kinerja sing kuat kanthi tambahan fitur-fitur anyar kanggo nguatake fasilitas lan ngluwihi.

View as  
 
Port Tunggal IMPINJ R2000 Sensor 865-928MHZ UHF RFID R2000 Modul Chip

Port Tunggal IMPINJ R2000 Sensor 865-928MHZ UHF RFID R2000 Modul Chip

Minangka Pabrik profesional, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan Single Port IMPINJ R2000 Sensor 865-928MHZ UHF RFID R2000 Modul Chip. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Protokol Frekuensi Long Range Outdoor UHF RFID Reader Tetep

Protokol Frekuensi Long Range Outdoor UHF RFID Reader Tetep

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Protocol Frequency Long Range Outdoor UHF Rfid Fixed Reader saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.1. Tag tangi: tag sing mung tangi bisa komunikasi karo maca, nyegah gangguan saka tag liyane, njamin informasi sing bener antarane maca lan tag sistem.2. Waca data: bisa entuk nomer ID tag, lan uga entuk data sing ana ing area tartamtu, multi tagsreading bakal kasedhiya.

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof 8m Long Range Antena Uhf Biaya Rendah Rfid Reader dengan Antarmuka Usb untuk Pelacakan Kendaraan Luar Ruangan

Waterproof 8m Long Range Antena Uhf Biaya Rendah Rfid Reader dengan Antarmuka Usb untuk Pelacakan Kendaraan Luar Ruangan

Welcome to tuku Waterproof 8m Long Range Uhf Antena Low Cost Rfid Reader karo Antarmuka Usb kanggo Nelusuri Kendaraan Outdoor saka kita. Saben panyuwunan saka pelanggan lagi mangsuli ing 24 jam.1. Tag tangi: tag sing mung tangi bisa komunikasi karo maca, nyegah gangguan saka tag liyane, njamin informasi sing bener antarane maca lan tag sistem.2. Waca data: bisa entuk nomer ID tag, lan uga entuk data sing ana ing area tartamtu, multi tagsreading bakal kasedhiya.

Maca liyaneKirim Enquiry
Konsumsi Daya Low High Speed ​​Reading Modul Reader Chip Anti-tabrakan

Konsumsi Daya Low High Speed ​​Reading Modul Reader Chip Anti-tabrakan

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Modul Pembaca Chip Anti-tabrakan Cepet Konsumsi Daya Sedheng, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!1. Tag tangi: tag sing mung tangi bisa komunikasi karo maca, nyegah gangguan saka tag liyane, njamin informasi sing bener antarane maca lan tag sistem.2. Waca data: bisa entuk nomer ID tag, lan uga entuk data sing ana ing area tartamtu, multi tagsreading bakal kasedhiya.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pembaca Terintegrasi Uhf Rfid Jarak Jauh kanthi Rs232 Rs485 Weigand Reader Range 1-6 meter

Pembaca Terintegrasi Uhf Rfid Jarak Jauh kanthi Rs232 Rs485 Weigand Reader Range 1-6 meter

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Long Range Uhf Rfid Integrated Reader kanthi Rs232 Rs485 Weigand Read Range 1-6 meter, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.1. Tag tangi: tag sing mung tangi bisa komunikasi karo maca, nyegah gangguan saka tag liyane, njamin informasi sing bener antarane maca lan tag sistem.2. Waca data: bisa entuk nomer ID tag, lan uga entuk data sing ana ing area tartamtu, multi tagsreading bakal kasedhiya.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pasif Jarak Jauh Uhf RFID 12dbi Antena Modul Gate Integrated Reader Writer Akses Kontrol Uhf Rfid Reader

Pasif Jarak Jauh Uhf RFID 12dbi Antena Modul Gate Integrated Reader Writer Akses Kontrol Uhf Rfid Reader

Sugeng tuku Pasif Long Range Uhf Rfid 12dbi Antena Modul Gate Integrated Reader Writer Akses Kontrol Uhf Rfid Reader saka kita. Saben panyuwunan saka pelanggan lagi mangsuli ing 24 jam.1. Tag tangi: tag sing mung tangi bisa komunikasi karo maca, nyegah gangguan saka tag liyane, njamin informasi sing bener antarane maca lan tag sistem.2. Waca data: bisa entuk nomer ID tag, lan uga entuk data sing ana ing area tartamtu, multi tagsreading bakal kasedhiya.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sistem Parkir Mobil Otomatis Mid-range UHF RFID Integrated Reader Smart Parking System

Sistem Parkir Mobil Otomatis Mid-range UHF RFID Integrated Reader Smart Parking System

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Sistem Parkir Mobil Otomatis Mid-range UHF RFID Integrated Reader Smart Parking System saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kontrol Akses Smartphone Android Desktop Pasif 4 Port Bluetooth Jarak Jauh Handheld 15 Meter Uhf Rfid Reader

Kontrol Akses Smartphone Android Desktop Pasif 4 Port Bluetooth Jarak Jauh Handheld 15 Meter Uhf Rfid Reader

ACM-919L Akses Kontrol Smartphone Android Desktop Pasif 4 Port Bluetooth Jarak Jauh Handheld 15 Meter Uhf Rfid Reader

Maca liyaneKirim Enquiry
UHF 4-Antenna Channels Fixed Reader

UHF 4-Antenna Channels Fixed Reader

Sugeng rawuh kanggo tuku UHF 4-Antenna Channels Fixed Reader saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.1.Tag tangi:tag sing mung tangi bisa komunikasi karo pamaca, nyegah gangguan saka tag liyane, njamin informasi sing bener antarane maca lan tag sistem.2. Waca data : bisa entuk nomer ID tag, lan uga entuk data sing ana ing area tartamtu, maca multi tag bakal kasedhiya.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir HID Card Reader digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi HID Card Reader. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok HID Card Reader ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.