Ngarep > Produk > Gelang & Gelang RFID > Gelang Kertas/PVC sekali pakai

Produk

Gelang Kertas/PVC sekali pakai Produsen

ACM yaiku pabrikan lan pemasok Gelang Kertas / PVC RFID NTAG216/215/213, Pabrik Gelang Kertas Sekali Pakai RFID NTAG216/215/213 ing shenzhen china, ACM minangka mitra bisnis sing bisa dipercaya ing industri Gelang Kertas Sekali Pakai RFID. RFID Disposable Paper/PVC Wristbands Digunakake ing Rumah Sakit, Akses Kontrol, Area, Konser, Bandara etc.


ACM minangka pabrikan Kertas / PVC Wristbands sing nawakake salah sawijining pilihan hardware lan sistem RFID paling gedhe ing kabeh teknologi RFID.
Kita nggawa macem-macem hardware RFID kalebu Pembaca RFID, Tag RFID, Kertu RFID, Inlay RFID, Gelang RFID, fob tombol RFID sing nutupi macem-macem frekuensi lan nawakake Pembaca RFID khusus, Tag RFID, Kartu RFID, RFID Inlay, RFID Wristband, fob tombol RFID sing dirancang kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan saben industri.
View as  
 
Gelang kontrol Akses Disposable Unik kanthi gelang rfid khusus tiket acara klip siji wektu

Gelang kontrol Akses Disposable Unik kanthi gelang rfid khusus tiket acara klip siji wektu

Gelang kontrol Akses Disposable Unik kanthi gelang rfid khusus tiket acara klip siji wektu

Maca liyaneKirim Enquiry
Rumah Sakit Kertas Sekali Pakai Pita Tangan Cetak Kustom Paket Lipat 13.56Mhz NFC 213 Rfid Gelang Silikon

Rumah Sakit Kertas Sekali Pakai Pita Tangan Cetak Kustom Paket Lipat 13.56Mhz NFC 213 Rfid Gelang Silikon

Hot Sales Rumah Sakit Kertas Sekali Pakai Pita Tangan Cetak Kustom Paket Lipat 13.56Mhz NFC 213 Rfid Gelang Silikon

Maca liyaneKirim Enquiry
CMYK Printable Desain Nyaman Disposable RFID Paper Wristband

CMYK Printable Desain Nyaman Disposable RFID Paper Wristband

Sugeng rawuh kanggo tuku gelang kertas rfid sing bisa dicithak cmyk sing bisa dicithak saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
W010 Distance Event Wristband kanggo Hospital Patient

W010 Distance Event Wristband kanggo Hospital Patient

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi gelang acara jarak w010 kanggo pasien rumah sakit. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
W008 Mf 13.56mhz Wristbands RFid Paper Printing Wristbands

W008 Mf 13.56mhz Wristbands RFid Paper Printing Wristbands

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku w008 mf 13.56mhz wristbands rfid paper printing wristband saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kanggo grosir Gelang Kertas/PVC sekali pakai digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Gelang Kertas/PVC sekali pakai. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Gelang Kertas/PVC sekali pakai ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.