Ngarep > Produk > Tag & Stiker RFID/NFC/UHF > Tag RFID Industri

Produk

Tag RFID Industri Produsen

ACM minangka produsen lan pemasok Tag RFID Industri, pabrik Tag RFID Industri ing shenzhen china, ACM minangka mitra bisnis sing bisa dipercaya ing Tag RFID Industri. ACM minangka produsen Tag RFID Industri terkemuka sing nawakake salah sawijining pilihan hardware lan sistem RFID paling gedhe ing kabeh teknologi RFID.

ACM nawakake portofolio ekstensif saka Tag RFID Industrial Customizable sing unggul. Tag RFID sing bisa disesuaikan yaiku label lan tag sing digawe khusus sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi lan penyebaran unik sampeyan. Awet lan kasar, tag RFID Customizable diprodhuksi kanggo nahan kaku unsur kayata abrasions, cahya UV, suhu nemen, utawa ana bahan kimia. Tag iki bisa dilebokake ing macem-macem permukaan lan bisa disesuaikan kanggo nyakup teks, warna khusus, nomer serial / unserialized, lan kode bar. Kajaba iku, umume tag RFID sing bisa disesuaikan bisa dipersonalisasi kanggo nyakup logo unik lan merek perusahaan.
View as  
 
Low Frequency ABS RFID Tree Tags Waterproof RFID Nail Tag kanggo Kayu

Low Frequency ABS RFID Tree Tags Waterproof RFID Nail Tag kanggo Kayu

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan tag wit rfid abs frekuensi rendah anti banyu tag kuku rfid kanggo kayu. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
125 Khz RFID Keyfob ABS Keychain RFID Key Tag

125 Khz RFID Keyfob ABS Keychain RFID Key Tag

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 125 khz rfid keyfob abs keychain rfid key tag saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tag RFID Silikon Anti Suhu Dhuwur sing Bisa Dicuci Tag RFID kanggo Laundry

Tag RFID Silikon Anti Suhu Dhuwur sing Bisa Dicuci Tag RFID kanggo Laundry

Minangka tag rfid silikon anti suhu dhuwur profesional, tag rfid sing bisa dicuci kanggo pabrik cuci, sampeyan bisa yakin tuku tag rfid silikon anti suhu dhuwur sing bisa dicuci kanggo umbah-umbah saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. .

Maca liyaneKirim Enquiry
Tag Nelusuri Kewan RFID 134.2khz RFID Pigeon Foot Ring Tags

Tag Nelusuri Kewan RFID 134.2khz RFID Pigeon Foot Ring Tags

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo rfid tag pelacakan kewan 134.2khz rfid pigeon foot ring tags, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti rfid tag pelacakan kewan 134.2khz rfid pigeon foot ring tags. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Keamanan Akses lawang RFID MIFARE Klasik 1K Rewritable Keyfob Keyfob Tags

Keamanan Akses lawang RFID MIFARE Klasik 1K Rewritable Keyfob Keyfob Tags

Welcome to tuku keamanan akses lawang rfid mifare klasik 1k rewritable keyfob keyfob tags saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tag PPS UHF RFID Laundry Tag Tombol RFID Programmable kanggo Garments

Tag PPS UHF RFID Laundry Tag Tombol RFID Programmable kanggo Garments

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi tag umbah-umbah pps uhf rfid tag tombol rfid sing bisa diprogram kanggo sandhangan. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tag Telinga Kewan Plastik RFID Tag Telinga Sapi Murah

Tag Telinga Kewan Plastik RFID Tag Telinga Sapi Murah

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku tag kuping kewan plastik rfid tag kuping kewan murah saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
EPC Kelas 1 Gen 2 RFID Tag Laundry kanggo Manajemen Garmen Label Bisa Dicuci UHF RFID Cuci Tag Cerdas

EPC Kelas 1 Gen 2 RFID Tag Laundry kanggo Manajemen Garmen Label Bisa Dicuci UHF RFID Cuci Tag Cerdas

Minangka tag epc kelas 1 gen 2 rfid profesional kanggo label cuci manajemen garmen uhf rfid cuci tag pinter pabrik, sampeyan bisa yakin tuku tag epc kelas 1 gen 2 rfid kanggo label cuci manajemen garmen uhf rfid cuci tag pinter saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
13.56mhz/UHF 860-960mhz Sekali Pakai Plastik Tahan Air Self-locking Hf/Uhf Nfc RFID Kabel Tie Tag

13.56mhz/UHF 860-960mhz Sekali Pakai Plastik Tahan Air Self-locking Hf/Uhf Nfc RFID Kabel Tie Tag

Welcome to tuku 13.56mhz / uhf 860-960mhz siji wektu nggunakake plastik anti banyu self-locking hf / uhf nfc rfid kabel dasi tag saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Tag RFID Industri digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Tag RFID Industri. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Tag RFID Industri ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.