Ngarep > Produk > Key Fob -Epoxy/ABS/Tag Kunci Kulit

Produk

Key Fob -Epoxy/ABS/Tag Kunci Kulit Produsen

Kabeh Key Fob -Epoxy/ABS/Leather Key Tags bisa disesuaikan saben syarat rinci kanggo printing, werna, paket etc. Key Fob -Epoxy/ABS/Leather Key Tags logo bisa printing sutra lan printing cap panas.
Key Fob -Epoxy / ABS / Kulit Key Tags karo ring wesi kanggo lampiran. Kasedhiya macem-macem formulir & ukuran. RFID Key fobs minangka solusi sing apik kanggo sistem keamanan, sistem kontrol akses lan sistem rawuh wektu.
Kita RFID Key Fob duwe pengalaman sing nyukupi luwih saka 20 taun ing industri produksi lan manufaktur Cards. Kita nggunakake bahan mentah sing paling apik kanggo entuk Kertu Smart Blank sing nampilake finishing lan daya tahan sing sampurna sajrone pirang-pirang taun panggunaan kasar.
View as  
 
Kontrol Akses NFC Tag Identifikasi Frekuensi Radio MIFARE Klasik 1K Hotel Key Rfid Kayu Card

Kontrol Akses NFC Tag Identifikasi Frekuensi Radio MIFARE Klasik 1K Hotel Key Rfid Kayu Card

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan akses kontrol tag nfc identifikasi frekuensi radio mifare klasik 1k hotel kunci kertu kayu rfid. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kontrol Akses Pencetakan Kustom Kartu Kedekatan Kayu Bambu Kartu Bisnis RFID ISO14443A Smart NFC Kartu Kunci Hotel Kayu

Kontrol Akses Pencetakan Kustom Kartu Kedekatan Kayu Bambu Kartu Bisnis RFID ISO14443A Smart NFC Kartu Kunci Hotel Kayu

Kontrol Akses Pencetakan Kustom Kartu Kedekatan Kayu Bambu Kartu Bisnis RFID ISO14443A Smart NFC Kartu Kunci Hotel Kayu

Maca liyaneKirim Enquiry
Keyfobs Kulit RFID TK4100 125Khz Tag Kontrol Akses RFID

Keyfobs Kulit RFID TK4100 125Khz Tag Kontrol Akses RFID

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku keyfobs kulit rfid tk4100 125khz tag kontrol akses rfid saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Keychain Keyfob Kulit RFID kanggo Kontrol Akses

Keychain Keyfob Kulit RFID kanggo Kontrol Akses

Ing ngisor iki minangka introduksi keychain keyfob kulit rfid kanggo kontrol akses, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti gantungan kunci keyfob kulit rfid kanggo kontrol akses. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Blank RFID 125khz ID Kulit Key Fobs

Blank RFID 125khz ID Kulit Key Fobs

Jeneng merek: ACM
Jeneng produk: Blank Rfid 125khz ID Fob Kunci Kulit
Frekuensi: 125khz
Bahan: Kulit
Ukuran: 39*39*5.3 MM
Printable: Kita bisa nyedhiyakake, regane beda.

Maca liyaneKirim Enquiry
Smart Keychain Tag Kulit Rfid Keyfob

Smart Keychain Tag Kulit Rfid Keyfob

Jeneng Model: ACM-KEYFOB038
Jeneng produk: Smart Keychain Tag Kulit Rfid Keyfob
Frekuensi: 125khz
Bahan: Kulit
Ukuran: 39*39*5.3 MM
Printable: Kita bisa nyedhiyakake, regane beda
Layanan percetakan: Ya, kita bisa nyedhiyakake layanan percetakan kanggo sampeyan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kulit Rfid keyfob Rfid Tags Hotel KeyFob

Kulit Rfid keyfob Rfid Tags Hotel KeyFob

Panggonan Asal: Guangdong, China (Daratan)
Jeneng produk: Kulit Rfid keyfob Tag Rfid Hotel KeyFob
Frekuensi: 125khz, 13.56mhz, 125khz maca lan panulis, UHF 868mhz, 915mhz
Pilihan warna: Abang, biru, kuning, ireng, ijo, oranye, lsp

Maca liyaneKirim Enquiry
Tekan anyar logo Custom epoxy tag nfc tag 13.56mhz RFID keyfob

Tekan anyar logo Custom epoxy tag nfc tag 13.56mhz RFID keyfob

Nomer Model: ACM-NFC002, Jeneng Produk: New arrival Logo khusus epoxy tag tag nfc 13.56mhz RFID keyfob, Frekuensi: 13.56mhz, Bahan: ABSChip: N213, Warna Opsional: Biru, Bisa dicetak: logo CMYK Offset/Sutra /Digital printing, RFID Key fob Ukuran: 43.7*30.5*5.3mm. Fungsi Kerajinan: E-pay, Signature, magnetik.

Maca liyaneKirim Enquiry
13.56Mhz NFC Epoxy RFID Tag

13.56Mhz NFC Epoxy RFID Tag

Minangka pabrikan tag rfid epoksi 13.56mhz nfc profesional, sampeyan bisa yakin tuku tag rfid epoksi 13.56mhz nfc saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Key Fob -Epoxy/ABS/Tag Kunci Kulit digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Key Fob -Epoxy/ABS/Tag Kunci Kulit. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Key Fob -Epoxy/ABS/Tag Kunci Kulit ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.