Ngarep > Produk > Kertu RFID/NFC/Prelam Inlay > Produk Kartu Blocking

Produk

Produk Kartu Blocking Produsen

Blocking Cards Products minangka ukuran kertu kredit sing dirancang kanggo nglindhungi informasi pribadhi sing disimpen ing kertu kredit, kertu debit, kertu pinter, lisensi driver RFID lan kertu RFID liyane saka maling e-pickpocket nggunakake scanner RFID genggam.


Blocking Cards Products setengah kandel minangka kertu kredit standar supaya ora nambah ukuran dompet. Iku banget fleksibel lan awet.


We Blocking Cards Products nduweni pengalaman sing nyukupi luwih saka 20 taun ing industri produksi lan manufaktur Cards. Kita nggunakake bahan mentah sing paling apik kanggo entuk Kertu Smart Blank sing nampilake finishing lan daya tahan sing sampurna sajrone pirang-pirang taun panggunaan kasar.
View as  
 
Oxford Rfid Blocking Signal Bag Cell Slip Phone Case Pamblokir Kabeh Sinyal Internet Lan Nirkabel

Oxford Rfid Blocking Signal Bag Cell Slip Phone Case Pamblokir Kabeh Sinyal Internet Lan Nirkabel

Sugeng rawuh kanggo tuku Oxford Rfid Blocking Signal Bag Cell Slip Phone Case Blocks Kabeh Internet Lan Sinyal Nirkabel saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID Radiation Protection Bag kanggo Keyless Car Key Signal Blocker Case kanggo Notebook Ipad

RFID Radiation Protection Bag kanggo Keyless Car Key Signal Blocker Case kanggo Notebook Ipad

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Tas Perlindungan Radiasi RFID kanggo Kasus Blocker Sinyal Kunci Mobil Tanpa Kunci kanggo Notebook Ipad. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID Phone Notebook Car Keyless Entry Fob Signal Guard Blocker Black Red Blue Tas Faraday

RFID Phone Notebook Car Keyless Entry Fob Signal Guard Blocker Black Red Blue Tas Faraday

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo RFID Phone Notebook Car Keyless Entry Fob Signal Guard Blocker Black Red Blue Blue Faraday Bag, Muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti RFID Phone Notebook Car Keyless Entry Fob Signal Guard Blocker Black Red Blue Faraday Bag. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID Car Key Holder kanggo Man Woman RFID Signal Watesan Kantong Kantong

RFID Car Key Holder kanggo Man Woman RFID Signal Watesan Kantong Kantong

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Pemegang Kunci Mobil RFID kanggo Man Woman RFID Signal Blocking Cloth Pouch Bag. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
New Arrival Kulit Key Cover Promosi Keyless Car Key Holder

New Arrival Kulit Key Cover Promosi Keyless Car Key Holder

Minangka Produsèn New Arrival Leather Key Cover Promotion Keyless Car Key Holder profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku New Arrival Leather Key Cover Promosi Keyless Car Key Holder saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pemegang Kartu Kulit Asli Magnetik Kulit Asli RFID

Pemegang Kartu Kulit Asli Magnetik Kulit Asli RFID

Sugeng rawuh kanggo tuku Pemegang Kartu Kulit RFID Kulit Asli Magnetik saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.
Fitur: Blok RFID, Anti pemindaian, ANTITHEFTRotasi desain flip poros, tarik magnet
Bahan: 6063 Aluminium alloy CNC machiningBaris internal karo beludru kanggo nglindhungi kunci mobilPenyemprotan pasir anodized ing permukaan kanggo nyegah warna, karat, lan karat
Logo khusus nampa
Packing, kotak Kertas individu

Maca liyaneKirim Enquiry
Tas Longshow Faraday kanggo Keyfobs RFID Key Fob Pouch Signal Blocking Bag kanggo Pamilik Mobil Keamanan Privasi

Tas Longshow Faraday kanggo Keyfobs RFID Key Fob Pouch Signal Blocking Bag kanggo Pamilik Mobil Keamanan Privasi

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake Tas Longshow Faraday kanggo Keyfobs RFID Key Fob Pouch Signal Blocking Bag kanggo Keamanan Privasi Pamilik Mobil. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kulit Asli Pelindung Fob Kunci Bisnis untuk NFC RFID Blocking Fobs Kunci RFID Perlindungan Tas Kunci Mobil

Kulit Asli Pelindung Fob Kunci Bisnis untuk NFC RFID Blocking Fobs Kunci RFID Perlindungan Tas Kunci Mobil

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Protector Fob Kunci Bisnis Kulit Asli Kanggo NFC RFID Blocking Key Fobs RFID Protection Car Key Bag saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Block Card Dompet Telpon Card Holder Plastik Card Holder

Block Card Dompet Telpon Card Holder Plastik Card Holder

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Block Card Wallet Phone Card Holder Plastic Card Holder, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Block Card Wallet Phone Card Holder Pemegang Kartu Plastik. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Produk Kartu Blocking digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Produk Kartu Blocking. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Produk Kartu Blocking ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.