Ngarep > Produk > UHF Long Distance Reader & Modul > UHF OEM Reader Modul

Produk

UHF OEM Reader Modul Produsen

ACM nawakake macem-macem Modul Reader OEM UHF sing mbantu organisasi nambah produk sing ana ing lingkungane kanthi teknologi RFID. Dirancang kanggo diselehake ing produk pihak katelu, Modul Reader OEM UHF kita minangka cara sing larang regane kanggo nampilake RFID minangka fitur menyang macem-macem produk.

Temokake Modul Reader OEM UHF adhedhasar Frekuensi
Frekuensi sing beda mbantu sampeyan entuk efisiensi sing beda. Frekuensi sing sampeyan goleki?
Modul RFID UHF 860-960 MHz kita nggawe gampang kanggo nambah fungsi RFID menyang produk sing wis ana. Dirancang kanggo integrasi menyang koleksi data lan produk manajemen data kayata genggaman tangan, printer, lemari cerdas, lan labeller, modul kasebut nyedhiyakake kemampuan RFID sing kuat lan kinerja dhuwur.

ACM nyedhiyakake koleksi Modul Reader OEM UHF kanthi fitur-fitur utama sing dirancang kanggo nggampangake nambah kemampuan RFID menyang produk koleksi data kayata genggam, printer, lemari cerdas, lan label. Piranti kasebut ora mung nyedhiyakake kemampuan RFID kinerja dhuwur sing kuat nanging uga nawakake solusi penyebaran sing larang lan cepet kanggo nggabungake macem-macem peralatan. Modul Reader OEM UHF iki kasedhiya ing kisaran frekuensi UHF 860-960MHz lan ndhukung sawetara protokol pangaturan kayata FCC 15.247, RoHS lan tundhuk karo protokol ISO18000-6B lan EPC Kelas 1 Gen 2 ISO18000-6C. Umume modul kasebut duwe ukuran sing kompak lan nawakake fitur utama sing gampang integrasi sawetara piranti. Salajengipun, sawetara modul iki duwe macem-macem antarmuka komunikasi kaya UART (TTL), USB lan SPI & I2C. Kajaba iku, umume Modul Reader OEM UHF duwe tujuan kanggo ngoptimalake kinerja liwat kontrol daya, teknologi pengurangan swara, lan manajemen daya. Fitur penting liyane kanggo modul kasebut yaiku duwe perangkat kukuh sing bisa dianyari lapangan.
View as  
 
<>
Kanggo grosir UHF OEM Reader Modul digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi UHF OEM Reader Modul. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok UHF OEM Reader Modul ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.