Ngarep > Produk > Kertu RFID/NFC/Prelam Inlay > Lembar Inlay Prelam

Produk

Lembar Inlay Prelam Produsen

ACM prelam sheet inlay dirancang khusus karo Produsèn kertu ing atine. Lembar inlay prelam dirancang kanggo mbusak kesulitan proses lan menehi produk sing luar biasa.

sheet inlay prelam cocok kanggo digunakake ing produksi kertu standar ISO. ACM nggunakake proses manufaktur proprietary kanggo gawé inlays prelaminated sawijining. Wire embedding lan / utawa teknologi gulungan kawat digunakake gumantung saka kesesuaian.

Lembar inlay prelam kita kuwat banget lan duwe ciri torsi / mlengkung sing ora padha, daya tahan banget lan kinerja maca / nulis sing dioptimalake. Inlays wis rampung warata lan nggawa akeh keuntungan kanggo produsen kertu.
inlay prelaminated kita ateges produk setengah rampung, supaya Produsèn kertu mung perlu kanggo collate sheets dicithak karo inlay lan laminate â € œsandwichâ €.
View as  
 
Tata letak PVC Card Inlay

Tata letak PVC Card Inlay

Model: ACM-3*8 inlay, Jeneng produk: Layout 3*8 PVC Sheet Fudan F08 Chip PVC Smart RFID Card inlay, Frekuensi: 13.56mhz, Bahan: PVC, MOQ: 500pcs, Ukuran: 310mm x 468mm, Max ukuran 520mm x420mm , A4 210mm x297 ,Aplikasi: RFID Inlay kanggo Contactless RFID Card, Chip: EM4200, TK4100, T5577, F08 etc, Layout: 3*8,2*5,4*6, 3*7, 5*5, etc Frekuensi: 125KHz / 13.56MHz / 860 ~ 960MHz, Garansi: 2 taunSampeyan bisa yakin tuku Layout PVC Card Inlay saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Card Inlay Sheet

Card Inlay Sheet

Jeneng merek: ACM , Jeneng produk: Rega pabrik Tata Letak UHF 860-960mhz 5*5 Lembar Inlay Kartu Rfid PVC, Frekuensi: UHF, Bahan: PVC, MOQ: 500pcs, Ukuran: 310mm x 468mm, Ukuran maksimal 520mm x420mm, Ukuran maksimal 520mm x420mm , Aplikasi: Inlay RFID kanggo Kertu RFID Tanpa Kontak, Chip: EM4200, TK4100, T5577, F08 etc, Tata letak: 3 * 8,2 * 5,4 * 6, 3 * 7, 5 * 5, etc, Frekuensi Operasi: 125KHz / 13.56MHz/860~960MHz, Garansi: 2 taun

Maca liyaneKirim Enquiry
A4 Layout Card RFID Inlay

A4 Layout Card RFID Inlay

Nomer Model: ACM -inlay ,Nama Produk: A4 Sheets Layout 2*5 Prelam PVC Sheet 125khz RFID TK4100 Card Inlay, Frekuensi: 125khz, Antena: Tembaga Antena, Layout: 3x7, 5x5,3x8,4x8,4x8,4x5 utawa Kustomisasi apa wae, Bahan: PVC, PVC Transparan, PET dll. mm, 0,45mm, 0,5mm utawa kekandelan adat. Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo A4 Layout Rfid Card Inlay, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID PVC Card Inlay Sheet

RFID PVC Card Inlay Sheet

Nomer Model: ACM 4*4 inlay, Jeneng Produk: pvc platic inlay 125khz Proximity Smart Pvc card Rfid Inlay, Frekuensi: 125khz, Antena: Tembaga Antena, Layout: 3x7, 5x5,3x8,4x8,4x8,4x5,4x2, utawa Kustomisasi, Bahan: PVC, PVC Transparan, PET etc.Protokol: ISO14443A, ISO15693, ISO11784/85, ISO18000-6C/EPC C1 etc.Permukaan: Glossy, Matte and Frost, Aplikasi: pembuatan kartu ,Logo: diterima ,Thickness8 mm, 0,45mm, 0,5mm utawa kekandelan adat. Welcome kanggo tuku RFID PVC Card Inlay Sheet saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID Inlay kanggo Smart Cards

RFID Inlay kanggo Smart Cards

Nomer Model: ACM 4*5 inlay, Jeneng Produk: pvc platic inlay 125khz Proximity Smart Pvc card Rfid Inlay, Frekuensi: 125khz, Antena: Tembaga Antena, Layout: 3x7, 5x5,3x8,4x8,4x8,4x5,4x2, utawa Kustomisasi, Bahan: PVC, PVC Transparan, PET etc.Protokol: ISO14443A, ISO15693, ISO11784/85, ISO18000-6C/EPC C1 etc.Permukaan: Glossy, Matte and Frost, Aplikasi: pembuatan kartu ,Logo: diterima ,Thickness8 mm, 0,45mm, 0,5mm utawa kekandelan adat. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Inlay RFID kanggo Kertu Pinter saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
125KHz Layout Inlay Sheet

125KHz Layout Inlay Sheet

Nomer model: ACM inlay 3*7, Jeneng produk: Layout 3*7 PVC Sheet Fudan F08 Chip PVC Smart RFID Card inlay, Frekuensi: 13.56mhz, Bahan: PVC, MOQ: 500pcs, Ukuran: 310mm x 468mm, Max ukuran 520mm x420mm , A4 210mm x297, Aplikasi: Inlay RFID kanggo Kertu RFID Tanpa Kontak, Chip: EM4200, TK4100, T5577, F08 etc, Tata letak: 3*8,2*5,4*6, 3*7, 5*5, etc, Operasi , Frekuensi: 125KHz / 13.56MHz / 860 ~ 960MHz, Garansi: 2 taun Sugeng rawuh kanggo tuku Lembar Inlay Layout 125KHz saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
13.56MHz HF Card Inlay

13.56MHz HF Card Inlay

Nomer Model: ACM 6*5 inlay, Jeneng Produk: Rega pabrik ukuran khusus 6*5 tata letak 13.56MHz HF prelam pvc rfid inlay kanggo nggawe kertu kontrol akses, Frekuensi: 13.56mhz, Antena: Tembaga Antena, Tata letak: 3x7, 5x5,3x8 ,4x8,4x6, 2x5,2x4, utawa Kustomisasi apa wae, Bahan: PVC, PVC Transparan, PET lsp. : Manufaktur kertu ,Logo: ditampa, Kekandelan: 0.38mm, 0.45mm, 0.5mm utawa kekandelan adat.Ing ngisor iki introduksi kanggo 13.56MHz HF Card Inlay, Mugi sampeyan bisa luwih ngerti. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
PVC Sheet contactless RFID Card inlay prelam kanggo nggawe kertu RFID

PVC Sheet contactless RFID Card inlay prelam kanggo nggawe kertu RFID

Nomer model: ACM inlay 5*12, Jeneng produk: Layout 5*12 PVC Sheet contactless RFID Card inlay prelam kanggo nggawe kertu RFID, Frekuensi: 13.56mhz, Bahan: PVC, MOQ: 500pcs, Ukuran: 310mm x 468mm, Max ukuran 568mm x420mm, A4 210mm x297, Aplikasi: RFID Inlay kanggo Contactless RFID Card, Chip: EM4200, TK4100, T5577, F08 etc, Layout: 3*8,2*5,4*6, 3*7, 5*5, etc, Operasi, Frekuensi: 125KHz/13.56MHz/860~960MHz Garansi: 2 taun

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID Layout Card Inlay

RFID Layout Card Inlay

Nomer Model: ACM 4*10 inlay, Jeneng Produk: Rega pabrik ukuran khusus 6*5 tata letak 13.56MHz HF prelam pvc rfid inlay kanggo nggawe kertu kontrol akses, Frekuensi: 13.56mhz, Antena: Tembaga Antena, Layout: 3x7, 5x5,3x8 ,4x8,4x6, 2x5,2x4,4*10 utawa Kustomisasi apa wae, Bahan: PVC, PVC Transparan, PET, lsp. Frost, Aplikasi: manufaktur kertu, Logo: ditampa, Ketebalan: 0.38mm, 0.45mm, 0.5mm utawa kekandelan khusus. Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo RFID Layout Card Inlay, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Lembar Inlay Prelam digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Lembar Inlay Prelam. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Lembar Inlay Prelam ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.