Produk

Door Holder Produsen

ACM minangka produsen lan pemasok Door Holder, pabrik Door Holder ing Shenzhen China, ACM minangka mitra bisnis sing dipercaya ing industri Door Holder.


Pemegang lawang otomatis lan magnetik tetep mbukak lawang supaya wong bisa ngliwati dalan mlebu. Pemegang lawang iki dipasang ing lantai utawa tembok cedhak lawang lan bisa dilebokake lan dibebasake tanpa kudu mbengkongake.


Swara taun, kita wis nandur modhal efforts kita kanggo ngrancang lan dandan Door Holder kita. Kita bangga karo kepemimpinan pasar lan produk kanthi standar dhuwur kanthi desain sing apik. Kita bakal terus nyedhiyakake kontrol kualitas sing unggul karo Door Holder kanggo para pelanggan kanthi fitur lan Door Holder ing ngisor iki.
View as  
 
Bel Pintu Kabel 12VDC karo 4 Kabel Putih Plastik ABS Bel Pintu Tahan Api Bisa Kanthi Kontrol Akses

Bel Pintu Kabel 12VDC karo 4 Kabel Putih Plastik ABS Bel Pintu Tahan Api Bisa Kanthi Kontrol Akses

Sugeng rawuh kanggo tuku bel lawang kabel 12VDC kanthi 4 kabel putih ABS plastik bel lawang tahan api bisa digunakake kanthi kontrol akses saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kartu RFID 125khz 13.56mhz Tag Rfid Kanggo Sistem Kontrol Akses

Kartu RFID 125khz 13.56mhz Tag Rfid Kanggo Sistem Kontrol Akses

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi kertu RFID 125khz 13.56mhz tag Rfid kanggo sistem kontrol akses. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
USB kanggo Wiegand 26 34 Konverter

USB kanggo Wiegand 26 34 Konverter

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo konverter USB menyang wiegand 26 34, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti konverter USB menyang wiegand 26 34. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Bel Pintu Kabel 12V kanggo Sistem Kontrol Akses

Bel Pintu Kabel 12V kanggo Sistem Kontrol Akses

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku bel lawang kabel 12V kanggo sistem kontrol akses saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
EM 4100 TK4100 RFID 125KHz Proximity EM Cards

EM 4100 TK4100 RFID 125KHz Proximity EM Cards

Minangka manufaktur kertu EM jarak EM 4100 TK4100 RFID 125KHz profesional, sampeyan bisa yakin tuku kertu EM jarak EM 4100 TK4100 RFID 125KHz saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof IP65 Single Infrared Beam BS-20 Sensor

Waterproof IP65 Single Infrared Beam BS-20 Sensor

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo sensor BS-20 sinar inframerah tunggal IP65 sing anti banyu, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti sensor BS-20 sinar inframerah tunggal IP65 anti banyu. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Frekuensi Sedheng 13.56MHZ utawa 125 KHZ RFID Keyfob EM Keychain RFID Key Tag kanggo Kontrol Akses

Frekuensi Sedheng 13.56MHZ utawa 125 KHZ RFID Keyfob EM Keychain RFID Key Tag kanggo Kontrol Akses

Welcome to tuku frekuensi kurang 13.56MHZ utawa 125 KHZ RFID keyfob EM keychain RFID tag tombol kanggo kontrol akses saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Smart Wireless Doorbell Chime Built-In Baterei karo Doorbell Button nggunakake Keamanan Ngarep

Smart Wireless Doorbell Chime Built-In Baterei karo Doorbell Button nggunakake Keamanan Ngarep

Baterei Built-In Lonceng Nirkabel Nirkabel Kanthi Tombol Bel Pintu nggunakake Keamanan NgarepModel No.: WD-26

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Door Holder digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Door Holder. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Door Holder ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.