Ngarep > Babagan awake dhewe >Nuduhake kawruh

Nuduhake kawruh




sakawayahe ing panggung, Ketua Jiang wis seneng karir: nuduhake pengalaman wirausaha karo pemilik bisnis,

lan mbantu perusahaan cilik lan menengah liwat kemacetan!


Pengusaha jaringan kamar dagang sing teka kanggo ngunjungi perusahaan kita kanggo sinau, kita uga welcome kanggo rawuh anget!

Ketua Jiang uga lelungan ing saindhenging negara kanggo mbantu perusahaan bisnis, menehi saran, lan ngatasi masalah kanggo wong-wong mau,

kanggo ningkataké industri listrik kanggo nindakake kontribusi andhap asor!