Produk

Akses Card Reader Produsen

Akses Card Reader digunakake ing sistem keamanan fisik kanggo maca kredensial sing ngidini akses liwat titik kontrol akses, biasane lawang dikunci. Pembaca Kartu Akses bisa dadi maca garis magnetik, maca kode bar, maca jarak, maca kertu cerdas, utawa maca biometrik.

Pembaca Kartu Akses kita nawakake konsistensi sing kuat. Pembaca Kartu Akses minangka pemancar lan panrima frekuensi radio. Pembaca Kartu Akses RFID bisa maca lan nulis informasi menyang tag RFID.


ACM nawakake macem-macem Pembaca Kartu Akses RFID kanggo nyukupi panjaluk lingkungan bisnis sampeyan. Pembaca Kartu Akses RFID kita dirancang kanggo tundhuk karo standar frekuensi global saiki lan kasedhiya kanthi macem-macem fitur, supaya gampang kompatibel karo akeh Tag RFID. Umume Pembaca Kartu Akses RFID kita malah kompatibel karo barcode, ngidini sampeyan nggunakake teknologi RFID lan barcode ing lingkungan sing padha.
View as  
 
Proximity Blank IC MF Kartu Kosong 1.8mm Ketebalan 13.56Mhz RFID Tebal Clamshell Card

Proximity Blank IC MF Kartu Kosong 1.8mm Ketebalan 13.56Mhz RFID Tebal Clamshell Card

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kartu Blank IC MF Blank Proximity Blank 1.8mm Ketebalan 13.56Mhz Kartu Clamshell Tebal RFID saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
125khz Contactless Wiegand 26/34 Card Reader kanggo Kontrol Akses

125khz Contactless Wiegand 26/34 Card Reader kanggo Kontrol Akses

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 125khz Contactless Wiegand 26/34 Card Reader kanggo Kontrol Akses saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID 13.56mhz USB Card Reader Desktop NFC Reader

RFID 13.56mhz USB Card Reader Desktop NFC Reader

Minangka RFID 13.56mhz USB Card Reader Desktop NFC Reader profesional, sampeyan bisa yakin tuku RFID 13.56mhz USB Card Reader Desktop NFC Reader saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
13.56mhz Proximity Rfid Reader Writer Dhukungan Sistem Linux Android

13.56mhz Proximity Rfid Reader Writer Dhukungan Sistem Linux Android

Minangka profesional 13.56mhz Proximity Rfid Reader Writer Dhukungan Sistem Android Linux System, sampeyan bisa yakin kanggo tuku 13.56mhz Proximity Rfid Reader Writer Dhukungan Android Linux System saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof Wall Mounted NFC RFID Contactless Smart Card Reader

Waterproof Wall Mounted NFC RFID Contactless Smart Card Reader

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Pembaca Kartu Smart NFC RFID sing dipasang ing tembok, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Pembaca Kartu Smart NFC RFID sing dipasang ing Tembok Waterproof. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
W8093 USB Smart Proximity Card Tag Reader Writer Long Range RFID NFC Reader

W8093 USB Smart Proximity Card Tag Reader Writer Long Range RFID NFC Reader

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi W8093 USB Smart Proximity Card Tag Reader Writer Long Range RFID NFC Reader. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
W2093 Long Range Android 13.56mhz 15693 USB RFID Card Reader Writer

W2093 Long Range Android 13.56mhz 15693 USB RFID Card Reader Writer

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku W2093 Long Range Android 13.56mhz 15693 USB RFID Card Reader Writer saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
W80A Long Distance 13.56Mhz USB IC Card RFID NFC Reader Writer

W80A Long Distance 13.56Mhz USB IC Card RFID NFC Reader Writer

Minangka pabrikan W80A Long Distance 13.56Mhz USB IC Card RFID NFC Reader Writer profesional, sampeyan bisa yakin tuku W80A Long Distance 13.56Mhz USB IC Card RFID NFC Reader Writer saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
W65A Micro USB RFID Android Reader 14443A Smart Card Reader lan Writer RFID Reader

W65A Micro USB RFID Android Reader 14443A Smart Card Reader lan Writer RFID Reader

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo W65A Micro USB RFID Android Reader 14443A Smart Card Reader lan Writer RFID Reader, Mugi sampeyan bisa luwih ngerti W65A Micro USB RFID Android Reader 14443A Smart Card Reader lan Writer RFID Reader. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!
Iku seri RFID maca & Writer, iku trep banget kanggo nggunakake tanpa driver.
Nduwe macem-macem fungsi lan istilah multi ISO/IEC 14443 TypeA saka kertu tanpa kontak.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Akses Card Reader digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Akses Card Reader. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Akses Card Reader ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.