Ngarep > Produk > Kertu RFID/NFC/Prelam Inlay > Card Smart Frekuensi Dual

Produk

Card Smart Frekuensi Dual Produsen

Dual Frequency Smart Card iku salah siji saka kertu pinter, kang ngandhut loro chip, loro kontak lan contactless chip, sing laminated dening sheets plastik lan ora interconnected. Card Smart Frekuensi Dual iki duwe antarmuka dual. Sampeyan bisa maca liwat kontak fisik utawa frekuensi radio lan nindakake operasi sing padha kanthi antarmuka kontak utawa antarmuka tanpa kontak. Nanging padha ngetutake standar sing beda, sing sadurunge kanggo ISO / IEC 7816, lan sing luwih anyar kanggo ISO / IEC 14443.

Aplikasi modern asring mbutuhake macem-macem chip kanthi frekuensi sing beda-beda ing kertu siji. Tantangan manufaktur yaiku laminate chip lan antena kanthi cara supaya sinyal RF ora bakal ngganggu siji liyane nalika isih njaga cacat chip lan antena minimal. We are Dual Frequency Smart Card supplier in China, We excel ing engineering solusi bespoke kanggo sembarang kombinasi kepikiran loro utawa telung Kripik ing kertu siji.
View as  
 
Putih PVC Card Dual Frequency RFID Card Card Rewritable

Putih PVC Card Dual Frequency RFID Card Card Rewritable

Minangka pabrikan profesional, kita arep menehi sampeyan kertu PVC Putih Dual Frequency RFID Card Rewritable Card. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Digunakake ing manajemen wektu rawuh, kontrol akses. Kertu kabeh-ing-siji perusahaan / sekolah, transportasi cerdas lan lapangan RFID liyane. Diadopsi ing kertu bisnis, medis, adat , kertu anggota lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
PVC Blank RFID Dual Frequency Rewritable Access Control Smart Card

PVC Blank RFID Dual Frequency Rewritable Access Control Smart Card

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku PVC Blank RFID Dual Frequency Rewritable Access Control Smart Card saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Digunakake ing manajemen wektu, kontrol akses.Enterprise / sekolah kabeh-in -siji kertu, transportasi cerdas lan lapangan RFID liyane. Diadopsi ing kertu bisnis, medis, adat, kertu anggota dll.

Maca liyaneKirim Enquiry
Dual Frekuensi RFID Card Akses Kontrol RFID Card

Dual Frekuensi RFID Card Akses Kontrol RFID Card

Minangka pabrikan Kartu Rfid Kontrol Akses Kartu Frekuensi Dual Rfid profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kartu Rfid Kontrol Akses Kartu RFID Frekuensi Ganda saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune. kontrol akses. Kertu kabeh-ing-siji perusahaan / sekolah, transportasi cerdas lan lapangan RFID liyane. Diadopsi ing kertu bisnis, medis, adat, kertu anggota dll.

Maca liyaneKirim Enquiry
Dual Frekuensi EM lan UHF RFID Cards

Dual Frekuensi EM lan UHF RFID Cards

Sugeng rawuh kanggo tuku Kartu EM Frekuensi Ganda lan UHF RFID saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kanggo grosir Card Smart Frekuensi Dual digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Card Smart Frekuensi Dual. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Card Smart Frekuensi Dual ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.