Ngarep > Produk > Kontrol Akses Biometrik/Facial

Produk

Kontrol Akses Biometrik/Facial Produsen

Kontrol Akses Biometrik/Facial, Kontrol akses seluler kanggo karyawan kanthi nyetel kabeh kapercayan sing dibutuhake ing telpon. Kontrol Akses Biometrik/Facial ACM ora mbutuhake kertu kunci utawa periferal liyane supaya bisa digunakake kanthi sampurna.
Saiki smartphone sampeyan minangka kunci akses sampeyan. Sampeyan ora perlu nggawa kredensial kertu. Kontrol Akses Biometrik/Facial kalebu Aplikasi sing nyambungake smartphone menyang sing maca nggunakake Bluetooth. Kredensial seluler iki minangka cara paling anyar kanggo ngontrol akses lawang sampeyan.
ACM menehi solusi prasaja sing mbutuhake mbukak app ing smartphone nalika sistem ACM bakal nyambung menyang maca sanajan telpon dikunci. Loro sistem kasebut nggunakake kredensial virtual sing ditambahake menyang smartphone. Dheweke nyedhiyakake registrasi lan manajemen kredensial virtual sing gampang.
View as  
 
Dispositivo Biometrik De Huella Dactilar

Dispositivo Biometrik De Huella Dactilar

Sugeng rawuh kanggo tuku Dispositivo Biometrico De Huella Dactilar saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kontrol De Acceso Biometrik lan Rfid

Kontrol De Acceso Biometrik lan Rfid

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Control De Acceso Biometrico lan Rfid. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Wektu Biometrik Rai lan Wektu Sidik Jari

Wektu Biometrik Rai lan Wektu Sidik Jari

Minangka pabrikan Wektu Biometrik Wajah lan Wektu Sidik Jari profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Wektu Biometrik Wajah lan Wektu Sidik Jari saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kode Sidik Jari rai lan Kontroler Akses Pintu Kartu

Kode Sidik Jari rai lan Kontroler Akses Pintu Kartu

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kode Sidik Jari Wajah lan Kontroler Akses Pintu Kartu saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Biometrik Pangenalan Wajah LCD Warna kanthi IP TCP

Mesin Biometrik Pangenalan Wajah LCD Warna kanthi IP TCP

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Mesin Biometrik Pangenalan Wajah LCD Warna karo TCP IP saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Standalone Competitive Biometric Finger Print Rawuh karo USB

Standalone Competitive Biometric Finger Print Rawuh karo USB

Minangka pabrikan profesional, kita pengin menehi sampeyan Kehadiran Cetak Jari Biometrik Kompetitif kanthi USB. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sensor Capacitive Fingerprint karo Layar LCD

Sensor Capacitive Fingerprint karo Layar LCD

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Sensor Capacitive Fingerprint kanthi Layar LCD saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
LCD saka S201 USB Fingerprint Reader

LCD saka S201 USB Fingerprint Reader

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi LCD Pembaca Sidik Jari USB S201. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Piranti Sistem Pangenalan Wajah WIFI lan TCP IP

Piranti Sistem Pangenalan Wajah WIFI lan TCP IP

Minangka pabrikan Piranti Sistem Pangenalan Wajah WIFI lan TCP IP profesional, sampeyan bisa yakin tuku Piranti Sistem Pangenalan Wajah WIFI lan TCP IP saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Kontrol Akses Biometrik/Facial digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Kontrol Akses Biometrik/Facial. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kontrol Akses Biometrik/Facial ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.