Ngarep > Produk > Kunci EM elektromagnetik > Kunci elektromagnetik anti banyu

Produk

Kunci elektromagnetik anti banyu Produsen

ACM minangka produsen lan pemasok Kunci Elektromagnetik Waterproof, Pabrik Kunci Elektromagnetik Waterproof ing Shenzhen China, ACM minangka mitra bisnis sing bisa dipercaya ing industri Kunci Elektromagnetik Waterproof.

Kunci elektromagnetik anti banyu ngidini kontrol konfigurasi lawang siji. Bracket dipasang lan gampang kanggo nginstal kunci Magnetik pindho bisa digunakake karo sembarang sistem kontrol akses lan kasedhiya karo LED, sensor ikatan lan sinyal status lawang kanggo njamin powered aman.


Kunci Elektromagnetik Waterproof ruangan nggunakake piring armature, elektromagnet, lan arus listrik kanggo njaga gerbang sampeyan dikunci. Biasane, elektromagnet dipasang ing pigura gerbang nalika piring armature kawin dipasang ing lawang. Plat elektromagnet lan armature kudu cedhak kanggo operasi sing optimal. Mekanisme ngunci iki diaktifake nalika arus sing liwat elektromagnet narik piring armature, saéngga ngasilake pasukan ngunci sing kuat. Kunci Elektromagnetik Waterproof tahan kanggo nyandhang lan luh amarga karat sing bisa kedadeyan amarga udan reguler.
View as  
 
<>
Kanggo grosir Kunci elektromagnetik anti banyu digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Kunci elektromagnetik anti banyu. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kunci elektromagnetik anti banyu ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.