Ngarep > Produk > Ngakses Smart Card Reader / Barcode Reader > Pembaca Tag Kewan 134.2Khz > PVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Akses Kontrol Kedekatan Kartu IC RFID

Produk

PVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Akses Kontrol Kedekatan Kartu IC RFID
  • PVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Akses Kontrol Kedekatan Kartu IC RFIDPVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Akses Kontrol Kedekatan Kartu IC RFID
  • PVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Akses Kontrol Kedekatan Kartu IC RFIDPVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Akses Kontrol Kedekatan Kartu IC RFID
  • PVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Akses Kontrol Kedekatan Kartu IC RFIDPVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Akses Kontrol Kedekatan Kartu IC RFID
  • PVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Akses Kontrol Kedekatan Kartu IC RFIDPVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Akses Kontrol Kedekatan Kartu IC RFID

PVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Akses Kontrol Kedekatan Kartu IC RFID

Minangka profesional PVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Access Control Proximity RFID IC Card pabrikan, sampeyan bisa yakin kanggo tuku PVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Access Control Proximity RFID IC Card saka pabrik kita lan kita bakal menehi sing paling apik sawise -layanan sale lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PVC Blank Smart Card 13.56Mh Akses Control Jarak RFID IC Card


Kaluwihan saka PVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Access Control Proximity RFID IC Card:

1. Ngadopsi bahan mentah saka panyedhiya kertu ID warga nasional, yaiku keamanan lan perlindungan lingkungan saka bahan PVC.

2. Anti-gores, luwih tahan karo overlay lan film protèktif.

3. Mesin cetak paling apik: printer papat warna, kualitas cetak sing apik banget.

4, saben kertu karo nomer UID unik global.

5, Default tanpa nomer printing ing Papan

6. Produsen, disesuaikan, rega pabrik

7. Specialized ing kertu pinter sing mrodhuksi liwat 20 taun

8. Kacepetan pangiriman8. Kacepetan pangiriman cepet

 

Mangga ora mangu-mangu! Hubungi kita lan entuk informasi luwih lengkap babagan kertu kredit sampeyan

Fitur saka PVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Access Control Proximity RFID IC Card

LF / HF / UHF Kripik RFID ing pilihan

Diwenehake karo sandhi akses lan edisi kriptografi sing beda, keamanan tingkat dhuwur.

Kertu frekuensi dual: bisa digunakake dening pelanggan khusus ing lingkungan sing beda-beda lan ndhukung printing khusus.

Papan CPU: RealizingISO / IEC 14443 lan ISO / IEC7816 rong sisi tanpa kontak (kontak lan tanpa kontak) ing CPU utawa mung ndhukung papan CPU tanpa kontak standar ISO / IEC 14443.

Keamanan produk sing dhuwur, keamanan teknik CPU lan keamanan dijamin COS. Kamardikan lan kontrol dening saben sistem manajemen kunci.

 

Spesifik saka PVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Akses Kontrol Kedekatan Kartu IC RFID:

Produksi kertu RFID profesional kanggo 20 taun


Artikel kertu plastik kosong ing LF 125khz PVC
Cut iku 85,5 * 54 * 0,86 mm utawa selaras
kekandelan 0,8 mm tanpa film, 086 mm karo film, liyane kasedhiya (0,9-1,0 mm ndhuwur 1,00 mm)
Print Pencetakan offset minangka karya seni sing digambarake
Frekuensi LF / HF / UHF 125 Khz, 13,56 MHz, 860-915 Mhz
Chip TK4100, EM4200
Rampung lumahing Glossy, opaque utawa frosted
Bahan PVC / PET / ABS / Transparan
Ing panyuwunan
Kripik kasedhiya 125Khz TK4100, T5577
EM4305, EM4200, lsp.
13,56 MHz Umume chip ISO14443A kasedhiya
860 ~ 960MHz Umume chip ISO18000-6C kasedhiya
Print CMYK offset printing, digital printing, sablon, lsp.
pakaryan Barcode, kode QR, nomer seri, URL sing dienkode, lsp.
Opitons ing kertu Strip Magnetik: 300o / Hico Loco 2750oe, 3500oe, 4000oe
Nomer: Jet dot / Jet printing / Laser engrave / embossing
Printing saka barcode: 13/39/128
Panel tandha (abu-abu / putih / transparan)
embossing
Ngebor
Kustomisasi kasedhiya Ukuran, cetak, kode QR, cetak emas / perak, unsur numerik, barcode, strip magnetik, lsp.
Aplikasi Kontrol akses, kertu kunci hotel, kertu kasetyan, kertu prabayar, kertu pribadi, lsp.



Fitur khusus:

Nomer:Inkjet, Laser, Flat, Embossing

Foto:Printer Indigo Digital AdoptHP njamin kualitas cetak, sauntara iku nyetak kertas nganggo foto pribadi. teks.

Kita nggawe jinis kertu kerajinan RFID: Kartu kontrol akses, kertu Kunci Hotel,

Kertu bisnis, KTP plastik PVC, KTP sekolah, kertu anggota, lsp.


Apa sing kita duwe:
· Laser printing / Silkscreen printing Logo / Offset printing.
· Pita magnetik: 2750oe hico, 4000oe hico, 300oe loco.
· Lubang pengeboran, logam perak / emas, logo UV, panel tanda tangan.
· Nomer: nomer termal, nomer UV, nomer Jet Dot, nomer laser.
Kita bisa ndhukung luwih akeh:
· Kemampuan kanggo ngrancang antena RFID beda, ing protokol RF beda lan frekuensi.
· Riset lan desain macem-macem enkapsulasi kanggo lingkungan khusus.
· Opsi enkripsi lan enkripsi data.
· Basis desain transponder cocog karo pamaca pelanggan.
· Proses individu.
Opsi OEM / ODM: kita bisa mbukak cetakan anyar kanggo sampeyan, kanthi logo sampeyan diukir ing label saiki. Utawa gawé tag anyar kanthi desain sampeyan, luwih rinci hubungi sales.





1 ° Sembarang panjaluk bakal dijawab sajrone 24 jam
2, produsen profesional lan supplier, welcome kanggo ngunjungi situs web lan pabrik kita

 

3, OEM / ODM kasedhiya
4, kualitas dhuwur, desain fashion, rega cukup & competitive, wektu pangiriman cepet

5, layanan sawise-sales:
1) Kabeh produk bakal wis dicenthang strictly ing ngarep sadurunge kang dikempalken
2) Kabeh produk bakal dikemas kanthi apik sadurunge dikirim
3) Kabeh produk kita duwe garansi 2-3 taun yen karusakan ora disebabake manungsa

6, pangiriman luwih cepet:Kira-kira 1 ~ 5 dina kanggo pesenan sampel, 7 ~ 30 dina kanggo pesenan akeh

7, pambayaran:Sampeyan bisa mbayar pesenan kanthi: T / T, Western Union, Paypal, Ali garansi komersial

8, pengiriman:We duwe kemitraan kuwat karo DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, SEA lan Miturut AIR Forwarders, sampeyan uga bisa milih shipper Panjenengan.

Jaminan kualitas:

 

Layanan babar pisan bakal diajeni yen karusakan ora disebabake manungsa, ACM Goldbridge menehi garansi 2 taun kanggo produk sing gegandhengan.

Ing kontras, ACM Goldbridge bakal ngisi ragad ekstra kanggo ndandani.

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi pusat layanan kita.

 

FAQ

P: 1. Kepiye carane bisa pesen?

A: Mangga dhaptar syarat kanggo kita liwat Email. Banjur kita bakal ngirim tawaran kanggo sampeyan sanalika bisa, sawise konfirmasi pesenan, kita bakal ngatur produksi ASAP.

  

P: 2. Apa babagan pembayaran lan pengiriman?

A: Perdagangan Jaminan lan T/T, Paypal, Western Union.

Pelanggan bisa milih kanthi segara, udhara utawa ekspres (DHL, FedEx, TNT UPS dll.)

 

Q: 3. Carane aku bisa njaluk sampel kanggo mriksa kualitas?

A: Kita bisa nyedhiyani sampel gratis kanggo sampeyan, lan biaya pengiriman sing dibayar dening sampeyan.

 

Q: 4. Suwene aku bisa ngenteni kanggo nemokake conto?

A: gumantung ing jumlah. Biasane 3-7 dina kanggo 5000 lembar lan 7-15 dina saben 100.000 lembar

 

Q: 5. Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

A: Meh kabeh produk sampeyan disesuaikan, kalebu materi, ukuran, kekandelan lan percetakan. pesenan OEM banget sambutan.

 

P: 6. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?

Kita minangka salah sawijining produsen paling gedhe saka tag RFID / NFC / kertu keybod RFID / gelang RFID ing China luwih saka 20 taun.

 



Panas Tags: PVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Akses Kontrol Jarak Kartu IC RFID, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Ing Simpenan, Massal, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega Murah, Tuku, Diskon, Rega, Dhaptar Rega, Kutipan, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang dijaga, Adol Paling Anyar, Klasifikasi, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.