Ngarep > Produk > Kunci Pintu Sidik Jari Kab > Kunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari Semikonduktor

Produk

Kunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari Semikonduktor
  • Kunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari SemikonduktorKunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari Semikonduktor
  • Kunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari SemikonduktorKunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari Semikonduktor
  • Kunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari SemikonduktorKunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari Semikonduktor
  • Kunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari SemikonduktorKunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari Semikonduktor
  • Kunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari SemikonduktorKunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari Semikonduktor
  • Kunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari SemikonduktorKunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari Semikonduktor

Kunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari Semikonduktor

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku kunci pangenalan sandi kertu sidik driji semikonduktor saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari Semikonduktor

 

Mupangate: 

Mode mbukak kunci pirang-pirang: Sidik Jari, Sandi, Mode Kertu lan Kombinasi.

Keypad tutul lengkap sing sensitif dhuwur kanthi lampu latar, gampang digunakake sanajan ing peteng.


Operasi sing gampang kanggo manungsa lan panuntun swara sing jelas.

Ndhukung instalasi DIY mung nganggo obeng, ora perlu njupuk bolongan.

Fungsi Remote control opsional.


Doorbell dibangun ing nawakake penak banget kanggo pengunjung.

Didhukung dening baterei AA 4pcs lan weker baterei sithik.

Ndhukung input baterei darurat eksternal.


Rincian sakaKunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari Semikonduktor

Nomer Model iGlass600
Kapasitas Sidik Jari 500
Kapasitas Sandi 1000
Kapasitas kertu 1000
Kapasitas Rekam 2000
Sensor sidik driji Semikonduktor
Bahan Badan kunci: Zinc Alloy
Silinder: Stainless Steel
LCD Layar warna TFT 1,7 inci
Sidik driji ngumpulake kacepetan <0.2s
Kacepetan pangenalan <0.5s
Adoh <0,001%
FRR 0,10%
Power Supply DC4.0~6.0V (4*1.5V AA Baterei)
Arus Kerja ≤30UA
Mode pangenalan Sidik jari, verifikasi sandi, kertu IC
Fungsi Opsional Remote Smart-Phone Control, Kartu MF, Remote Controller
Resolusi 500 DPI
Ketebalan lawang 8 ~ 15 mm
Suhu Operasi -20℃ ~ 55℃
Kelembapan Operasi ≤93%
Daya Darurat Port USB Daya Eksternal Darurat, 6~9v
Fungsi liyane Weker baterei sithik, Bukak Normal, Bel lawang






FAQ

kunci pangenalan sandi kertu sidik driji semikonduktor

P: Apa sampeyan bisa nggawe logo kita?

A: Ya, kita nawakake layanan OEM, kita bisa nyithak miturut desain sampeyan.

Q: Apa MOQ?

A: 500 pcs. Kanggo rincian, hubungi kita.

P: Apa wektu sampel lan wektu timbal kanggo produksi massal?

A: Biasane, wektu timbal sampel yaiku 1-2 dina, Massa (5000pcs) wektu timbal produksi kira-kira 7 dina.

P: Apa istilah pembayaran?

A: Kita nampa T / T, Western Union lan Paypal. Prabayar lengkap kanggo pesenan cilik lan simpenan 30% lan imbangan 70% sadurunge dikirim kanggo jumlah gedhe.

Q: Apa cara pengiriman?

A: Miturut express (Fedex, DHL, UPS lan TNT, etc.) Miturut segara utawa udhara.



Panas Tags: Kunci Pangenalan Sandi Kartu Sidik Jari Semikonduktor, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Ing Simpenan, Massal, Sampel Gratis, Merek, China, Made in China, Murah, Diskon, Rega Murah, Tuku, Diskon, Rega, Dhaptar rega , Kutipan, CE, Fashion, Newest, Quality, Advanced, Awet, Gampang-maintainable, Adol Paling Anyar, Klasifikasi, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.