Ngarep > Produk > Ngakses Smart Card Reader / Barcode Reader > Pembaca Tag Kewan 134.2Khz > RFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal Reader

Produk

RFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal Reader
  • RFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal ReaderRFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal Reader
  • RFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal ReaderRFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal Reader
  • RFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal ReaderRFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal Reader
  • RFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal ReaderRFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal Reader
  • RFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal ReaderRFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal Reader
  • RFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal ReaderRFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal Reader

RFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal Reader

Sugeng rawuh kanggo tuku RFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal Reader saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katrangan produk saka RFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal Reader

Iki minangka pemindai tag frekuensi rendah sing nggunakake teknologi identifikasi nirkabel lan ndhukung maca EMID,

Tag FDX-B(ISO 11784/85) lsp. Pemindai iki nggunakake tampilan OLED sing padhang dhuwur sing bisa dideleng kanthi jelas ing lingkungan sing padhang.

Bisa nyimpen max 128 cathetan informasi tag kanthi memori sing dibangun, pangguna bisa ngunggah informasi menyang komputer liwat kabel USB.

Produk iki stabil kanthi operasi sing gampang digunakake kanggo manajemen kewan cilik, manajemen sumber daya, inspeksi sepur lsp.

  

Fitur RFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal Reader: 

* Dhukungan kanggo umume chip identifikasi kewan lan tag kuping ing pasar, kalebu FDX-B (cocok ISO11784).

* Waca cepet, gampang dioperasikake, piranti lunak komunikasi PC gratis.

* Ndhukung pitung basa: Inggris, Prancis, Spanyol, Italia, Portugis, Jerman, Polandia.


Paramèter RFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal Reader:

Proyek Paramèter
Model W90A
Frekuensi kerja 134.2Khz/125Khz
Dhukungan tag EMID,FDX-B(ISO 11784/85)
Range maca Label tabung kaca 2-12mm > 5cm30mm tandha kuping kewan > 15cm (gegandhengan karo kinerja label)
Standar ISO 11784/85
Wektu maca <100ms
Prompt 0,91 "layar OLED padhang dhuwur, buzzer
sumber daya 3.7 V (baterei lithium)
Memori 128 informasi
Komunikasi USB2.0
Basa Inggris utawa disesuaikan
Suhu kerja -10℃~50℃
Suhu panyimpenan -30℃~70℃
Ukuran paket 17,5cm × 8,8cm × 3,5cm
Bobot 110g














FAQ

Tag Bagasi Kustom Plastik Kosong PVC kanthi daur ulang plastik

1. Apa syarat pembayaran sing ditampa?
Paypal luwih disenengi kanggo pesenan sampel. Kanggo pesenan akeh, Western Union lan T / T ditrima.

2. Apa spesifikasi karya seni?
EPS, file AL luwih disenengi. CDR oke. TIF lan JPG ing 300dpi bisa ditampa.

3. Apa wektu timbal?
Sampel ing 1-5 dina; Jumlah ing ngisor 10K sajrone 7-15 dina; Pesenan akeh sajrone 30 dina.

4. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake conto stok gratis?
Ya, stok sampel gratis bisa ditawakake kanggo sampeyan, nanging sampeyan kudu ngurus kiriman.

5. Kepiye sampeyan nangani masalah sawise-sale?
Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat. 3 kaping QC, saka bahan mentahan kanggo produk rampung.

Njamin kualitas sadurunge pangiriman.

Panas Tags: RFID Animal Tag Reader Animal Microchip Reader Handheld RFID Animal Reader, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Merk, China, Made in China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku, Diskon , Rega, Dhaptar Rega, Kutipan, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang dijaga, Adol Paling Anyar, Klasifikasi, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.