Ngarep > Produk > Tag & Stiker RFID/NFC/UHF > NFC Tag Kab > Tag Nfc Waterproof Epoxy Tag Rfid Nfc Qr Code Pet Tag

Produk

Tag Nfc Waterproof Epoxy Tag Rfid Nfc Qr Code Pet Tag
  • Tag Nfc Waterproof Epoxy Tag Rfid Nfc Qr Code Pet TagTag Nfc Waterproof Epoxy Tag Rfid Nfc Qr Code Pet Tag
  • Tag Nfc Waterproof Epoxy Tag Rfid Nfc Qr Code Pet TagTag Nfc Waterproof Epoxy Tag Rfid Nfc Qr Code Pet Tag
  • Tag Nfc Waterproof Epoxy Tag Rfid Nfc Qr Code Pet TagTag Nfc Waterproof Epoxy Tag Rfid Nfc Qr Code Pet Tag
  • Tag Nfc Waterproof Epoxy Tag Rfid Nfc Qr Code Pet TagTag Nfc Waterproof Epoxy Tag Rfid Nfc Qr Code Pet Tag
  • Tag Nfc Waterproof Epoxy Tag Rfid Nfc Qr Code Pet TagTag Nfc Waterproof Epoxy Tag Rfid Nfc Qr Code Pet Tag
  • Tag Nfc Waterproof Epoxy Tag Rfid Nfc Qr Code Pet TagTag Nfc Waterproof Epoxy Tag Rfid Nfc Qr Code Pet Tag

Tag Nfc Waterproof Epoxy Tag Rfid Nfc Qr Code Pet Tag

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo tag nfc anti banyu epoxy tag rfid nfc qr code tag pet, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti nfc tag anti banyu epoxy tag rfid nfc qr code tag pet. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ringkesan

Rincian Cepet Nfc Tag Epoxy Tag Rfid Nfc Kode Qr Pet Tag

Fitur khusus: Waterproof / Weatherproof, MINI TAG Antarmuka Komunikasi: NFC
Dhukungan khusus: Logo sing disesuaikan, kustomisasi grafis, Kemasan sing disesuaikan Panggonan Asal: Guangdong China
Jeneng merek: ACM / OEM Frekuensi: 13.56Mhz
Protokol: ISO 14443A jeneng produk: Identifikasi Pet RFID Epoxy Card
MOQ: 500 pcs Bahan: PVC + Epoxy
chip RFID: chip HF NFC warna: Warna sing disesuaikan adhedhasar desain sampeyan
Aplikasi: Identifikasi pet Epoksi: Sisih pindho
Printing: Laser Printing/Full color printing Personalisasi: Logo, QR, nomer seri

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas Pasokan 400000 Piece / Piece saben Sasi

Kemasan & Pangiriman Tag Nfc Waterproof Epoxy Tag Rfid Nfc Qr Code Pet Tag

Rincian Kemasan Paket Tag Nfc Tahan Air Epoxy Tag Rfid Nfc Kode Qr Pet Tag untuk Kucing Anjing/Keyfob Gantungan Kunci Dengan QR
Saben tag epoksi rfid menyang tas opp, Saben tas 10 pcs nyambung bebarengan
10000pcs saben karton
karton ukuran: 51*24.5*14.3 cm
Gw: 4kg
Pelabuhan Shenzhen
Tuladha Gambar:
Lead Time
Jumlah (potongan) 1 - 500 501 - 1000 1001 - 5000 > 5000
Est. Wektu (dina) 10 12 15 Kanggo rembugan

Deskripsi Produk

OEM wangun selaras lan printing kualitas dhuwur RFID nfc tag pet

NFC tags

1. Tandha kasebut minangka cakram cilik saka plastik, ukurane padha karo potongan sepuluh pence. Sanajan ora mbutuhake sumber daya, dheweke bisa nggunakake teknologi NFC kanggo njupuk jus cilik saka telpon, saéngga menehi informasi sing bisa diinterpretasikake dening chip ing piranti sampeyan.

2. Android NFC guide task launcher Tag iki diwenehake tanpa format, tegese padha minangka slate kosong, kaya disk floppy anyar (elinga?). Kanggo nulis pandhuan kanggo tag kasebut, sampeyan butuh aplikasi kayata NFC Task Launcher. Iki ora mung ngidini sampeyan nulis data menyang tag -- kayata URL, kontak utawa potongan teks -- nanging uga ngidini sampeyan ngikat tag karo aktivitas tartamtu ing handset sampeyan. Apa jenis kegiatan, aku krungu sampeyan takon? Ayo goleki ...

3. Nggawe tag profil kanggo papan kerja Nduwe dering telpon nalika sampeyan lagi kerja minangka salah sawijining gangguan cilik ing urip modern - utamane yen sampeyan bodho duwe nada dering sing isin banget. Elinga kanggo nyelehake telpon ing mode bisu sadurunge mlaku ing kantor kudu dadi bagian saka rutinitas saben dina, nanging akeh sing lali nglakoni. Untunge, tag NFC bisa ngurutake iki kanggo sampeyan -- uga nangani sawetara setelan liyane ing telpon kanthi cepet.

Bagéyan saka Chip HF Kita, kanggo luwih akeh chip RFID (LF, HF, UHF, lan frekuensi dual pls hubungi kita kanthi bebas)

Protokol ISO/IEC 14443A:

1. MIFARE Klasik & reg; 1K, MIFARE Klasik & reg; EV1 1K, MIFARE Klasik & reg; 4K

MIFARE lan MIFARE Classic minangka merek dagang kadhaptar saka NXP B.V. lan digunakake ing lisensi.


2. MIFARE Plus & reg; S 1K, MIFARE Plus & reg; S 1K SE, MIFARE Plus & reg; S 2K / S 4K, MIFARE Plus & reg; X 2K / X 4K, MIFARE Plus & reg; EV1 2K / 4K

MIFARE lan MIFARE Plus minangka merek dagang kadhaptar saka NXP B.V. lan digunakake ing lisensi.


3. MIFARE & reg; DESFire®

MIFARE & reg; DESFire® 2K / EV1 2K / EV2 2K

MIFARE & reg; DESFire® 4K / EV1 4K / EV2 4K

MIFARE & reg; DESFire® 8K / EV1 8K / EV2 8K

MIFARE DESFire minangka merek dagang kadhaptar saka NXP B.V. lan digunakake ing lisensi.


4. Forum NFC Tipe 2:

1) NTAG & reg; 203 (144 bait), NTAG & reg; 213 (144 bait), NTAG & reg; 215 (504 bait), NTAG & reg; 216(888 bita), NTAG & reg; 210 (48 bait), NTAG & reg; 212 (128 bita)

NTAG & reg; iku merek dagang kadhaptar saka NXP B.V. lan digunakake ing lisensi.

2) MIFARE Ultralight & reg; (48 bait) MIFARE Ultralight & reg; EV1 (48 bait / 128 bait) MIFARE Ultralight & reg; C (148 bita)

MIFARE lan MIFARE Ultralight minangka merek dagang kadhaptar saka NXP B.V. lan digunakake miturut lisensi.

Protokol ISO 15693/ISO 18000-3:

ICODE® SLIX, ICODE & reg; SLIX-S, ICODE & reg; SLIX-L, ICODE & reg; SLIX 2

ICODE® iku merek dagang kadhaptar saka NXP B.V. lan digunakake ing lisensi.

Spesifikasi
jeneng produk Epoxy nfc tag logam tahan banyu seng alloy RFID NFC pet id tag asu
Bahan Waterproof PVC utawa PET (kimia lan panas resistance) utawa Paper, Epoxy etc
Kerajinan Printing nomer (UID Serial & Chip etc), QR, Barcode etc
Program chip/encode/lock/encrption bakal kasedhiya uga (URL, TEKS, Nomer lan Vcard)
Epoxy, Kustomisasi ukuran lan wangun, Lubang punch etc
Ukuran Babak: 15/18/20/22/23/25/29/30/32/38/40/50mm
nyetak Custom 4C LOGO printing utawa nomer serial, kode QR
Kontrol QC 100% mriksa sadurunge packing, Spot mriksa sadurunge dikirim
MOQ 500 pcs
Kawicaksanan Sampel Sampel pengujian saham gratis pls hubungi kita ~

Gambar rincian

Paket Epoxy Pet Tag Khusus

kita nyedhiyakake macem-macem jinis paket kanggo pilihan sampeyan .Sampeyan bisa milih sing cocok adhedhasar mode bisnis sampeyan.

Gambar jenis paket tag pet didol ing toko eceran. Papan kertu kertas + rak jendela plastik. Pacakge liyane saka rfid

tag expoxy yaiku tas opp .Tag pet rfid siji dadi siji tas opp.

Yen sampeyan butuh paket khusus liyane, hubungi barang kita. Matur nuwun.

Apa Pilih Kita

1. Alibaba certified RFID NFC Cards pabrik

2. Kita mung fokus ing R&D lan produksi produk rfid

3. Swara 16 taun Pabrik & 12 taun pengalaman ekspor

4. Pabrik wis lulus ISO9001:2016 Kualitas & Sertifikat Sistem Manajemen Lingkungan

5. Produk bisa lulus CE, RoHS, REACH, sertifikasi

6. peralatan majeng lan Staff profesional kanggo njamin kualitas stabil

7. Item paling lengkap dijamin kabeh merek

8. Kapasitas saben wulan tekan 10 yuta potongan

9. Supply mbukak jamur anyar kanggo nggawe produk privated Panjenengan

10. Kita uga nyedhiyakake layanan pengiriman gulung kanggo pelanggan ritel.

11. Kerjasama karo merek terkenal ing saindenging jagad.

12. Wangsulan cepet & komunikasi Inggris sing lancar

13. Quality Priksa sadurunge pangiriman.

14. Pangiriman cepet kanggo mesthekake yen sampeyan bisa entuk barang ing wektu

15. Mbalekake maneh utawa ngirim maneh nalika produk duwe masalah kualitas

Informasi Diverifikasi Informasi iki diverifikasi dening SGS Group lan valid kanggo periode ing ngisor iki: 2020/07/30 --- 2021/07/29 Kauntungan kompetitif saka lini produk: Dheweke duwe teknologi canggih, proses manajemen kualitas sing ketat, layanan ngrawat Produksi Kapasitas:

Kapasitas produksi:

Jeneng Lini Produk Kapasitas Lini Produksi Unit Aktual Diproduksi (Taun Sadurunge)
kertu RFID; Tag RFID; Produk Gelang RFID; Produk Blokir RFID; Perangkat Lunak lan Perangkat Keras IOT Kertu RFID: 50.000.000 Pcs / Wulan; Tag RFID: 30.000.000 Pcs / Wulan; Produk Gelang RFID: 10.000.000 Pcs / Wulan; RFID
Produk Pamblokiran: 20.000.000 Pcs / Wulan; Piranti Lunak lan Perangkat Keras IOT: Rahasia
rahasia

Distribusi Pasar Ekspor:

pasar Pendapatan (Taun Sadurunge) Total revenue (%)
Amerika Utara rahasia 12.0
Amérika Kidul rahasia 5.0
Eropah Wétan rahasia 5.0
Asia Tenggara rahasia 3.0
Afrika rahasia 2.0
Oseania rahasia 4.0
Timur Tengah rahasia 5.0
Asia wetan rahasia 6.0
Eropah Kulon rahasia 13.0
Amerika Tengah rahasia 5.0
Eropah Lor rahasia 5.0
Eropah Kidul rahasia 5.0
Asia Kidul rahasia 3.0
Pasar Domestik rahasia 27.0

Mesin Produksi:

Jeneng Mesin Merk & Model No. Jumlah Jumlah Taun (s) Digunakake kahanan
Mesin Kemasan Terbalik XINJINGLU 6 3.0 Ditrima
Review Mesin Die Cutting N/A 2 3.0 Ditrima
Mesin Die Cutting Kab N/A 2 5.0 Ditrima
Mesin Label CLS 1 4.0 Ditrima
Mesin Slitting XR-320/420 2 4.0 Ditrima
Printer Kode N/A 2 3.0 Ditrima
Mesin Laser Kab AIDIDA 3 5.0 Ditrima
Mesin Printing SANKUN 1 5.0 Ditrima
Mesin nggawe bolongan REGISTAR 1 5.0 Ditrima
Mesin Printing-Mudhun
N/A
1 4.0 Ditrima
Mesin Tulis Magnetik
N/A
1 4.0 Ditrima
Mesin Laminating Kab
N/A
16 5.0 Ditrima
Mesin Majelis Otomatis N/A 1 4.0 Ditrima
Mesin Punching Otomatis
N/A
3 4.0 Ditrima
Mesin Punching
N/A
10 5.0 Ditrima

Mesin tes:

Jeneng Mesin Merk & Model No. Jumlah Jumlah Taun (s) Digunakake kahanan
Panulis Tes N/A 3 3.0 Ditrima

FAQ

1. sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2005, adol menyang Asia Wétan (10,00%), Eropa Kidul (10,00%), Eropa Lor (10,00%), Amerika Tengah (10,00%), Asia Tenggara (10,00%), Wétan Eropa(10.00%),Eropah Kulon(10.00%),Amerika Utara(10.00%),Timur Tengah(5.00%),Oseania(5.00%),Afrika(5.00%),Amerika Selatan(5.00%). Ana total 301-500 wong ing kantor kita.

2. carane kita bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;

Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Gelang RFID, Kartu Cerdas RFID, Label RFID, Kartu PVC Plastik, Produk Blokir RFID

4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Great Creativity ( belongs kanggo Shenzhen Chuangxinjia Smart Tech Co., Ltd ) wis luwih 15 taun pengalaman ing RFID , NFC tag , Cards prodhuksi lan fasilitas majeng .4000 kothak meter pabrik Kita duwe R & D kita dhewe lan departemen solusi bisa ngawula paling apik.

5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?

Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FCA, Pangiriman Ekspresï¼›

Mata uang Pembayaran sing Ditampa: USD, EUR, HKD, GBP, CNY;

Jinis Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C, Kartu Kredit, PayPal, Western Union, Tunai;

Basa sing digunakake: Inggris, Cina, Spanyol, Jepang, Portugis, Jerman, Arab, Prancis, Rusia, Korea, Hindi

Panas Tags: Tag Nfc Waterproof Epoxy Tag Rfid Nfc Qr Code Pet Tag, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Merek, China, Made in China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku, Diskon , Rega, Dhaptar Rega, Kutipan, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang dijaga, Adol Paling Anyar, Klasifikasi, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.