Ngarep > Produk > Kontrol Akses Jaringan > Sistem Kontrol Akses TCP-IP Jaringan Multidoor

Produk

Sistem Kontrol Akses TCP-IP Jaringan Multidoor
  • Sistem Kontrol Akses TCP-IP Jaringan MultidoorSistem Kontrol Akses TCP-IP Jaringan Multidoor
  • Sistem Kontrol Akses TCP-IP Jaringan MultidoorSistem Kontrol Akses TCP-IP Jaringan Multidoor
  • Sistem Kontrol Akses TCP-IP Jaringan MultidoorSistem Kontrol Akses TCP-IP Jaringan Multidoor
  • Sistem Kontrol Akses TCP-IP Jaringan MultidoorSistem Kontrol Akses TCP-IP Jaringan Multidoor

Sistem Kontrol Akses TCP-IP Jaringan Multidoor

Sugeng rawuh kanggo tuku Sistem Kontrol Akses TCP-IP Jaringan Multidoor saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sistem Kontrol Akses TCP-IP Jaringan Multidoor


pintu tunggal/pintu ganda/4 pintu sistem kontrol akses TCP/IP

Paramèter Panel Kontrol Pintu Tunggal Panel Kontrol Multi Door (2). Panel Kontrol Multi Door (4).
Model ACB-001 ACB-002 ACB-004
Komunikasi TCP/IP 10M/100M adaotif TCP/IP 10M/100M adaotif TCP/IP 10M/100M adaotif
Katrangan Kontrol 1 lawang, mlebu lan metu lawang kanthi ngusap kertu, mlebu kanthi ngusap kertu lan metu lawang kanthi tombol Ngontrol 2 lawang, mlebu lan metu kanthi kertu ngusap, mlebu kanthi ngusap kertu lan metu lawang kanthi tombol Kontrol 4 lawang, mlebu lawang kanthi ngusap kertu, lan metu lawang kanthi tombol
Ukuran papan PCB 160*106mm 160*106mm 160*106mm
Ukuran Case 273 * 228 * 65 mm
Power Supply 12VDC 4-7A
Konsumsi Daya Papan Sirkuit Kurang saka 100mA
Format Input Reader Wiegand 26 (Kabeh maca kertu kanthi protokol sing kompatibel. kayata Motorola, HID, EM,, Mifare siji lsp)
Jumlah Pembaca 2 pc 4 pc 4 pc
Pintu Kontrol 1 lawang 2 lawang 4 lawang









FAQ
Sistem kontrol akses TCP-IP jaringan multidoor berkualitas tinggi

P: Apa sampeyan bisa nggawe logo kita?
A: Ya, kita nawakake layanan OEM, kita bisa nyithak miturut desain sampeyan.

Q: Apa MOQ?
A: 500 pcs. Kanggo rincian, hubungi kita.

P: Apa wektu sampel lan wektu timbal kanggo produksi massal?
A: Biasane, wektu timbal sampel yaiku 1-2 dina, Massa (5000pcs) wektu timbal produksi kira-kira 7 dina.

P: Apa istilah pembayaran?
A: Kita nampa T / T, Western Union lan Paypal. Prabayar lengkap kanggo pesenan cilik lan simpenan 30% lan imbangan 70% sadurunge dikirim kanggo jumlah gedhe.

Q: Apa cara pengiriman?
A: Miturut express (Fedex, DHL, UPS lan TNT, etc.) Miturut segara utawa udhara.







Panas Tags: Sistem Kontrol Akses TCP-IP Jaringan Multidoor, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Ing Simpenan, Massal, Sampel Gratis, Merk, China, Made in China, Murah, Diskon, Rega Murah, Tuku, Diskon, Rega, Daftar Harga, Kutipan, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Maju, Awet, Gampang dijaga, Adol Paling Anyar, Berkelas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.