Ngarep > Produk > Tag & Stiker RFID/NFC/UHF > Tag UHF > LF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen Sampah

Produk

LF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen Sampah
  • LF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen SampahLF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen Sampah
  • LF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen SampahLF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen Sampah
  • LF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen SampahLF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen Sampah
  • LF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen SampahLF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen Sampah
  • LF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen SampahLF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen Sampah
  • LF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen SampahLF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen Sampah

LF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen Sampah

Sugeng rawuh kanggo tuku LF / HF / UHF ABS rfid screw worm tag rfid bin tag kanggo manajemen sampah saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ringkesan

Rincian cepet

Panggonan Asal: Guangdong, China Jeneng merek: ACM
Nomer Model: Tag RFID Kab Jeneng barang: tag bin rfid
Tipe: Pasif Bahan: Plastik ABS / Nylon + Isi Epoksi
ukuran: diameteripun 30 mm Tipe chip: LF, HF, UHF
IP Kelas: IP67 Suhu kerja: -25 nganti +120°C
Suhu panyimpenan: -40 nganti +200°C warna: ireng utawa selaras
Kasedhiyan Sampel: rfid bin tag sampel gratis kasedhiya

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas Pasokan 10000000 Piece / Piece saben Wulan tag rfid bin

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan tas OPP, kothak putih, kothak hadiah, kothak adat, etc.
Jumlah: 100 pcs/bag
ukuran karton njaba: 13*23.5*50 cm
Jumlah: 10 kotak/Ctn
Pelabuhan Shenzhen
Lead Time: Dikirim ing 7 dina sawise pembayaran

Deskripsi Produk

Aplikasi Tag Sampah RFID kami:

RFID akeh digunakake kanggo ngotomatisasi pengumpulan sampah. Tag RFID kita bisa diselehake ing njero utawa njaba tong sampah. Tag kasebut diwaca nggunakake maca RFID sing digunakake dening driver ing truk koleksi.

Nglacak tong sampah kanthi manual mbutuhake wektu lan kesalahane. Wadah sampah kanthi tag RFID ngidini perusahaan manajemen sampah bisa luwih efisien. Iku mbantu ngatur kreto individu lan pelanggan.Tag duwe nomer programmed unik sing digandhengake karo grobag sampah lan alamat.

Item LF / HF / UHF ABS rfid meneng cacing tag rfid bin tag kanggo manajemen sampah
Bahan Plastik ABS / Nylon + Isi Epoksi
ukuran Φ30mm x 15mm, diameteripun bolongan: 5.5mm
warna Ireng, utawa werna sing disesuaikan
Frekuensi 125kHz / 13.56Mhz / UHF
Resistance Anti banyu, anti karat, lingkungan anti atos
Suhu operasi -25 nganti +120°C
Suhu panyimpenan -40 nganti +200°C
Penylametan data 10 taun

Gambar rinci

Packing & Pangiriman

LF / HF / UHF ABS rfid meneng cacing tag rfid bin tag kanggo manajemen sampah

Jumlah: 100 pcs/bag

ukuran karton njaba: 13*23.5*50 cm

Jumlah: 10 kotak/Ctn

FAQ

LF / HF / UHF ABS rfid meneng cacing tag rfid bin tag kanggo manajemen sampah

Q: Apa sampeyan pabrik?

A: Kita minangka produsen profesional kanthi pengalaman 17 taun.

P: Apa wektu sampel lan wektu timbal kanggo produksi massal?

A: Biasane, wektu timbal sampel yaiku 3-4 dina, Massa (5000pcs) wektu timbal produksi kira-kira 7 dina.

P: Apa istilah pembayaran?

A: Kita nampa T / T, Western Union lan Paypal. Prabayar lengkap kanggo pesenan cilik lan simpenan 30% lan imbangan 70% sadurunge dikirim kanggo jumlah gedhe.

Q: Apa cara pengiriman?

A: Miturut Express (Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS, etc.) Miturut Air utawa Laut.

Panas Tags: LF/HF/UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen Sampah, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Merek, China, Made in China, Murah, Diskon, Low Rega, Tuku, Diskon, Rega, Dhaptar Rega, Kutipan, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang dijaga, Adol Paling Anyar, Klasifikasi, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.