Ngarep > Produk > Kontroler Akses Mandiri > Metal Waterproof Controller > Akses Waterproof Door Entry Sistem Kontrol Keamanan

Produk

Akses Waterproof Door Entry Sistem Kontrol Keamanan
  • Akses Waterproof Door Entry Sistem Kontrol KeamananAkses Waterproof Door Entry Sistem Kontrol Keamanan
  • Akses Waterproof Door Entry Sistem Kontrol KeamananAkses Waterproof Door Entry Sistem Kontrol Keamanan
  • Akses Waterproof Door Entry Sistem Kontrol KeamananAkses Waterproof Door Entry Sistem Kontrol Keamanan

Akses Waterproof Door Entry Sistem Kontrol Keamanan

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Akses Sistem Kontrol Keamanan Entri Pintu Tahan Air, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Sistem Kontrol Keamanan Entri Pintu Tahan Air. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gambaran Umum Produk Sistem Kontrol Keamanan Entri Pintu Tahan Air

Seri produk Water Proof yaiku pengontrol akses terintegrasi RF. Seri kasebut ndhukung kertu EM, HID lan Mifare miturut model sing beda.

 

Iku controller siji-lawang paling majeng ing saiki. Iki nganggo kasus logam, keyboard praktis lan mikroprosesor sing dibangun. Bisa nyedhiyakake proteksi kanggo 2000 pangguna.

 

Katrangan Produk Sistem Kontrol Keamanan Entri Pintu Tahan Air

 

> Jinis kertu: EM Card

> Kapasitas Panganggo: 2000

> Card Reading Jarak: 2-5 cm

> Ukuran: 119 x 73 x 23 mm


Jinis kertu EM
Tegangan kerja DC12V
Range Reading 2-5 cm
Kelembapan 10% -90% RH
Wektu mbukak lawang 0-99s (Adjustable)
Listrik turu ≤30mA
Suhu sekitar -45℃~60℃
Output kunci listrik ≤3A
Short-circuit nglindhungi ≤100μS
ukuran 119 x 73 x 23 mm


Panas Tags: Ngakses Sistem Kontrol Keamanan Pintu Entri Waterproof, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Ing Simpenan, Massal, Sampel Gratis, Merk, China, Made in China, Murah, Diskon, Rega Murah, Tuku, Diskon, Rega, Rega Dhaptar, Kutipan, CE, Fashion, Newest, Quality, Advanced, Awet, Gampang-maintainable, adol paling anyar, Classy, ​​Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.