Ngarep > Produk > Kunci Pintu Sidik Jari Kab > Kantor Sidik Jari Cerdas kanggo Kunci Pintu Kaca Frameless

Produk

Kantor Sidik Jari Cerdas kanggo Kunci Pintu Kaca Frameless
  • Kantor Sidik Jari Cerdas kanggo Kunci Pintu Kaca FramelessKantor Sidik Jari Cerdas kanggo Kunci Pintu Kaca Frameless
  • Kantor Sidik Jari Cerdas kanggo Kunci Pintu Kaca FramelessKantor Sidik Jari Cerdas kanggo Kunci Pintu Kaca Frameless
  • Kantor Sidik Jari Cerdas kanggo Kunci Pintu Kaca FramelessKantor Sidik Jari Cerdas kanggo Kunci Pintu Kaca Frameless
  • Kantor Sidik Jari Cerdas kanggo Kunci Pintu Kaca FramelessKantor Sidik Jari Cerdas kanggo Kunci Pintu Kaca Frameless

Kantor Sidik Jari Cerdas kanggo Kunci Pintu Kaca Frameless

Ing ngisor iki minangka introduksi kantor sidik jari sing cerdas kanggo kunci lawang kaca tanpa bingkai, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti kantor sidik jari sing cerdas kanggo kunci lawang kaca tanpa bingkai. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kunci pintu kaca sidik jari


Mupangat Kantor Sidik Jari Cerdas kanggo Kunci Pintu Kaca Frameless: 

Mode mbukak kunci pirang-pirang: Sidik Jari, Sandi, Mode Kertu lan Kombinasi.

Keypad tutul lengkap sing sensitif dhuwur kanthi lampu latar, gampang digunakake sanajan ing peteng.

Operasi sing gampang kanggo manungsa lan panuntun swara sing jelas.

Ndhukung instalasi DIY mung nganggo obeng, ora perlu njupuk bolongan.

Fungsi Remote control opsional.

Doorbell dibangun ing nawakake penak banget kanggo pengunjung.

Didhukung dening baterei AA 4pcs lan weker baterei sithik.

Ndhukung input baterei darurat eksternal.


Rincian sakaKantor Sidik Jari Cerdas kanggo Kunci Pintu Kaca Frameless
Nomer Model iGlass100Plus
Sensor sidik driji Optik
Bahan Badan kunci: Zinc Alloy
Silinder: Stainless Steel
LCD Layar warna TFT 1,77 inci
Sidik driji ngumpulake kacepetan <0.2s
Kacepetan pangenalan <0.5s
Adoh <0,001%
FRR 0,10%
Power Supply DC4.0~6.0V (4*1.5V AA Baterei)
Arus Kerja ≤30UA
Kapasitas Panganggo 1000 Cithakan (Finger/RFID/Pincode)
Mode pangenalan Sidik jari, verifikasi sandi, KTP
Fungsi Opsional Remote Kontrol Smartphone, Kartu EM, Remote Controller
Resolusi 500 DPI
Ketebalan lawang 8 ~ 15 mm
Suhu Operasi -20℃ ~ 55℃
Kelembapan Operasi ≤93%
Daya Darurat Port USB Daya Eksternal Darurat, 6~9v
Fungsi liyane

Weker baterei sithik, Bukak Normal, Bel lawang










FAQ
Kantor Sidik Jari Cerdas kanggo Kunci Pintu Kaca Frameless kanggo manajemen pelacakan ban

P: Apa sampeyan bisa nggawe logo kita?
A: Ya, kita nawakake layanan OEM, kita bisa nyithak miturut desain sampeyan.

Q: Apa MOQ?
A: 500 pcs. Kanggo rincian, hubungi kita.

P: Apa wektu sampel lan wektu timbal kanggo produksi massal?
A: Biasane, wektu timbal sampel yaiku 1-2 dina, Massa (5000pcs) wektu timbal produksi kira-kira 7 dina.

P: Apa istilah pembayaran?
A: Kita nampa T / T, Western Union lan Paypal. Prabayar lengkap kanggo pesenan cilik lan simpenan 30% lan imbangan 70% sadurunge dikirim kanggo jumlah gedhe.

Q: Apa cara pengiriman?
A: Miturut express (Fedex, DHL, UPS lan TNT, etc.) Miturut segara utawa udhara.

Panas Tags: Kantor Sidik Jari Cerdas kanggo Kunci Pintu Kaca Frameless, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Ing Simpenan, Massal, Sampel Gratis, Merek, China, Made in China, Murah, Diskon, Rega Murah, Tuku, Diskon, Rega, Daftar Harga, Kutipan, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Maju, Awet, Gampang dijaga, Adol Paling Anyar, Berkelas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.