Ngarep > Kabar > Topik Panas

Cara ngresiki sensor bekas driji

2021-12-25

Tindakake pandhuan iki kanggo perawatan sing tepat:

Ngresiki lumahing reged nggunakake kaca resik (eg Windex, 409 semprotan) karo ngilangke bebas serat pilihan.

Semprotan lap/lap nganggo disinfektan rumah tangga. (Aja langsung semprotan sensor)

Tindakake pedoman sing luwih resik sadurunge garing permukaan

Dianjurake kanggo ngresiki lumahing antarane saben nggunakake.

* Elinga yen jendhela sensor digawe saka kaca, ngidini disinfektan lan solusi reresik bisa digunakake kanggo ngresiki kanthi aman. Casing njaba kasusun saka plastik sing bisa rusak dening pelarut kuwat.


OJO:

Tuang resik langsung ing produk

Selehake produk ing cairan

Gosok sensor nganggo bahan abrasif (iki bakal ngrusak sensor)

Sabanjure:Ora Ana News