Ngarep > Kabar > Solusi

Solusi manajemen kertu

2021-12-25

Ringkasan program:
Panganggone kertu kampus wis dadi tren sing ora bisa dihindari kanggo nggayuh manajemen kampus. Tujuan kampus digital yaiku mbangun platform backbone sistem "kertu kampus", identitasotentikasi, konsumsi sekolah, manajemen sekolah saka macem-macem subsistem dibangun ing platform. goal sistem kanggo saben mahasiswa utawa fakultas duwe kertu, kertu ikiana ing sangisore koleksi kertu identitas, kertu perpustakaan, kertu konsumen, ing kertu mesin, lan kertu medical etc., atas jenenge identitas cardholder kang. Kertu bisa gratiskanggo ngisi ulang, kanggo nggawe kertu kabeh ing kampus, banjur entuk kampus kanggo nggampangake bus sekolah, registrasi medis, konsumsi pangan lan omben-omben lan liya-liyane.kabutuhan, kanggo luwih ningkatake tingkat manajemen kampus, lan entuk modernisasi kertu kampus.
Solusi manajemen kertu: 
Sistem kasebut kaperang dadi telung tingkat saka ndhuwur nganti ngisor, yaiku: sistem kartu, telung subsistem, ekspansi subsistem, diagram sistem kaya ing ngisor iki:


Sistem kertu kampus adhedhasar staf pengajar lan konsumsi siswa, manajemen pribadi, pangembangan bisnis lan telung aspek aplikasi liyane, supaya bisa entukngatur normal kertu.
Sistem "Kartu" utamane kalebu sistem ngarep terpadu, sistem manajemen kartu, subsistem pembayaran siswa, subsistem konsumsi bisnis (mangan, adus, banyu, supermarketbelanja), subsistem manajemen kamar, sistem binatu swalayan, sistem sertifikasi (Pendidikan, buku, identifikasi sidik jari), subsistem manajemen medis dll.subsistem ngemot macem-macem modul fungsional lan menehi pitakon lan nganyari fungsi kanggo saben modul fungsi, sing nyedhiyakake kertu kampus sing trep kanggo guru lan siswa.mbayar ulang, nyimpen cumbersome saka mbeta awis, nanging uga Nyingkiri cathetan, dhuwit kertas lan karya liyane lan resiko. Ngisi daya ora perlu dibatasi dening ngisi dayawektu kerja booth, sing nambah efisiensi kerja, ngirit wektu guru lan siswa. Nggunakake teknologi database canggih lan teknologi manajemen data, apik bangetakurasi lan keamanan data, lan uga operasi paralel pangguna lan manajemen pangguna. Kanthi pangembangan piranti lunak sistem, alat visual sing berorientasi obyekterus muncul, bisa mbantu pangembang piranti lunak kanggo nambah kualitas lan efisiensi pangembangan piranti lunak, nyepetake siklus pangembangan.

Diagram rangka fungsional sistem: