Ngarep > Kabar > Solusi

Tag Bagasi Qatar Airway

2021-12-25


Qatar Airway dirating dening Skytrax minangka maskapai bintang lima nalika taun 2007 sing dianugerahi mung enem maskapai.
  
Kaya sing wis dingerteni, pamriksan sing ketat lan tepat kudu ditindakake ing perusahaan kasebut kanggo dadi pemasok. 

Nanging asile yaiku perusahaan kita wis mimpin lapangan ing antarane kabeh pesaing.

Wiwit iku perusahaan kita dadi panyedhiya kelas siji kanggo Qatar Airway. Kerjasama jangka panjang diwiwiti wiwit Agustus 2008, isih saiki, output luwih saka 20 yuta plastik tag bagasi. Ing tembung, kita bisnis wis mlebu Timur Tengah tambah akeh.