Ngarep > Kabar > Solusi

Kartu Telpon Telekomunikasi Inggris

2021-12-25


British Telecom, sing peringkat 164th ing "Fortune 500" ing 2007, miwiti kerjasama sing apik karo perusahaan kita wiwit 2008. Ing Oktober, British Telecom lan Goldbridge - nandatangani perjanjian ing 50 yuta Kertu telpon telekomunikasi. Kita nyedhiyakake 1 yuta potongan saben minggu. Kualitas apik lan pangiriman tepat wektu menang kerjasama jangka panjang karo Telecom Inggris ing mangsa ngarep. Iki mbuktekake manawa produk kita entuk standar internasional.