Ngarep > Produk > Ngakses Smart Card Reader / Barcode Reader > Barcode Scanner Reader > Infrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code Scanner

Produk

Infrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code Scanner
  • Infrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code ScannerInfrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code Scanner
  • Infrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code ScannerInfrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code Scanner
  • Infrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code ScannerInfrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code Scanner
  • Infrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code ScannerInfrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code Scanner
  • Infrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code ScannerInfrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code Scanner
  • Infrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code ScannerInfrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code Scanner

Infrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code Scanner

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Infrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code Scanner saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Deskripsi Pistol Pemindai Kode Laser Inframerah Genggam 1d Pembaca Kode Batang Genggam Kabel 1d Pemindai Kode Batang

Versatile: Nyedhiyakake PS2, RS232, USB, USB-COM lan antarmuka liyane.

Jarak maca bisa nganti 25cm lan informasi ing barcode bisa diwaca kanthi cepet.

Kompak, entheng, dirancang kanthi ergonomis lan nyaman kanggo dirasakake.

Daya tahan sing apik banget: Kelas tahan bledug lan tahan banyu IP5 4, nalika tahan 1,5 meter tetes menyang lantai semen, njamin kinerja operasional sing dipercaya yen ana cipratan, tetes lan tabrakan ing saben dinten.

Desain sing aman lan dipercaya: Keamanan listrik CE, kompatibilitas elektromagnetik EMC, RoHS, tingkat keamanan laser KELAS 1, safety cahya lan sertifikasi liyane.

Spesifikasi U1

Parameter teknis
Jinis sumber cahya Dioda laser visual kanthi dawa gelombang 650nm
Mode pindai Pemindaian baris tunggal
Kacepetan mindhai 2 ± 200 kaping per detik
Akurasi pindai 0.10mm (pcs 0.9)
Jembaré scan [email protected] jendela scanner, [email protected]
Scan ambane tampilan 0-250mm (0.33mm. PCS 90%)
pojok. 30°
Elevasi. 65°
Sudut. 55°
Kapabilitas decoding EAN-8, EAN-13, UPC-A, UPC-E, Kode 39, Kode 93, Kode 128, EAN128, Codaber, Industri 2 saka 5, Interleave 2 saka 5, Matriks 2 saka 5, MSI, kode pos China, lsp.
Antarmuka didhukung Konektor USB Printer
Print kontras Bentenipun refleksi minimal 30%.
Tingkat kesalahan 1/50 yuta
Carane njaluk INDIKATOR Buzzer
Cara mindhai Manual tansah-ing self-sensing
Paramèter fisik
Faktor wangun Dawane × jembar × dhuwur: 160mm × 66mm × 90mm
Bobot. 128g
Bahan. ABS + PC
Standar kabel Garis: 1.65m
Paramèter listrik
Tegangan. 5V
Arus kerja 85mA
Arus statis 36mA
Keamanan laser Selaras karo standar keamanan laser sekunder nasional
Kompatibilitas elektromagnetik Kepatuhan CE & FCC DOC
Paramèter lingkungan
Suhu operasi 0°C -45°C
Suhu panyimpenan -20°C -60°C
Kelembapan. Kelembapan relatif 5%-95% (ora ana kondensasi)
Cahya sekitar Maks. 5.000 Lux (fluoresensi)
Kapasitas seismik Bisa tahan 1,5m tetes ing udhara






FAQ

Infrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code Scanner

1. Apa syarat pembayaran sing ditampa?
Paypal luwih disenengi kanggo pesenan sampel. Kanggo pesenan akeh, Western Union lan T / T ditrima.

2. Apa spesifikasi karya seni?
EPS, file AL luwih disenengi. CDR oke. TIF lan JPG ing 300dpi bisa ditampa.

3. Apa wektu timbal?
Sampel ing 1-5 dina; Jumlah ing ngisor 10K sajrone 7-15 dina; Pesenan akeh sajrone 30 dina.

4. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake conto stok gratis?
Ya, stok sampel gratis bisa ditawakake kanggo sampeyan, nanging sampeyan kudu ngurus kiriman.

5. Kepiye sampeyan nangani masalah sawise-sale?
Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat. 3 kaping QC, saka bahan mentahan kanggo produk rampung.

Njamin kualitas sadurunge pangiriman.

Panas Tags: Infrared Laser Code Scanning Gun Handheld 1d Barcode Reader Handheld Wired 1d Bar Code Scanner, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Ing Simpenan, Massal, Sampel Gratis, Merek, China, Made in China, Murah, Diskon, Rega Murah , Tuku, Diskon, Rega, Dhaptar Rega, Kutipan, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang dijaga, Adol Paling Anyar, Berkelas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.