Ngarep > Produk > Gelang & Gelang RFID > Kain / Tenun Gelang > Gelang Kain Elastis Sekali Pakai Tenun Gelang Tenun RFID

Produk

Gelang Kain Elastis Sekali Pakai Tenun Gelang Tenun RFID
  • Gelang Kain Elastis Sekali Pakai Tenun Gelang Tenun RFIDGelang Kain Elastis Sekali Pakai Tenun Gelang Tenun RFID
  • Gelang Kain Elastis Sekali Pakai Tenun Gelang Tenun RFIDGelang Kain Elastis Sekali Pakai Tenun Gelang Tenun RFID
  • Gelang Kain Elastis Sekali Pakai Tenun Gelang Tenun RFIDGelang Kain Elastis Sekali Pakai Tenun Gelang Tenun RFID
  • Gelang Kain Elastis Sekali Pakai Tenun Gelang Tenun RFIDGelang Kain Elastis Sekali Pakai Tenun Gelang Tenun RFID

Gelang Kain Elastis Sekali Pakai Tenun Gelang Tenun RFID

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan gelang kain elastis sing bisa dirajut rfid tenunan. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gelang Kain Elastis Disposable Woven Rfid Woven Wristbands duwe macem-macem pilihan warna lan kita uga bisa nawakake gelang RFID khusus kalebu logo sampeyan sing umum digunakake kanggo festival, kontrol akses & keamanan, Kompetisi Olahraga lan acara ing saindenging jagad.


Fitur Khusus: Waterproof / Weatherproof
Antarmuka Komunikasi: RFID, NFC
Dhukungan khusus: Logo khusus, Kustomisasi grafis
Panggonan Asal: Guangdong, China
Jeneng merek: OEM
Bahan: Tenun
Jeneng produk: gelang RFID
Tag ukuran: 40 * 25 mm
Gelang: 350*15mm
Kerajinan sing kasedhiya: kode QR; nomer seri; Barcode, lsp
Frekuensi: 125Khz, 13.56Mhz, 860-960Mhz
Tipe kerja: Pasif



rincian produk


tem gelang RFID
Bahan Kain, Tenun
Ukuran kertu 40 * 25 mm
Ukuran Gelang 350 * 15mm utawa customizable
Suhu kerja -25℃ kanggo 85℃
Frekuensi kerja 125KHz, 13.56MHz, 860-960MHz
Kripik kasedhiya TK4100, T5577, EM4305, chip NFC, Alien H3, Impinj, lsp
Kerajinan sing kasedhiya kode QR; Silkscreen, nomer seri; Barcode, lsp
Aplikasi acara, festival, wedding, Entrance Control, etc.



FAQ

Gelang Kain Elastis Sekali Pakai Tenun Gelang Tenun Rfid

P: Apa sampeyan bisa nggawe logo kita?

A: Ya, kita nawakake layanan OEM, kita bisa nyithak miturut desain sampeyan.

Q: Apa MOQ?

A: 500 pcs. Kanggo rincian, hubungi kita.

P: Apa wektu sampel lan wektu timbal kanggo produksi massal?

A: Biasane, wektu timbal sampel yaiku 1-2 dina, Massa (5000pcs) wektu timbal produksi kira-kira 7 dina.

P: Apa istilah pembayaran?

A: Kita nampa T / T, Western Union lan Paypal. Prabayar lengkap kanggo pesenan cilik lan simpenan 30% lan imbangan 70% sadurunge dikirim kanggo jumlah gedhe.

Q: Apa cara pengiriman?

A: Miturut express (Fedex, DHL, UPS lan TNT, etc.) Miturut segara utawa udhara.


Panas Tags: Gelang Kain Elastis Disposable Tenun Gelang Tenun RFID, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Ing Simpenan, Massal, Sampel Gratis, Merek, China, Made in China, Murah, Diskon, Rega Murah, Tuku, Diskon, Rega, Daftar Harga, Kutipan, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Maju, Awet, Gampang dijaga, Adol Paling Anyar, Berkelas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.