Ngarep > Produk > Tag & Stiker RFID/NFC/UHF > Tag RFID Industri > Animal ID Tracking Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Terkecil Mikro RFID Kaca Kapsul Tag

Produk

Animal ID Tracking Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Terkecil Mikro RFID Kaca Kapsul Tag
  • Animal ID Tracking Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Terkecil Mikro RFID Kaca Kapsul TagAnimal ID Tracking Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Terkecil Mikro RFID Kaca Kapsul Tag
  • Animal ID Tracking Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Terkecil Mikro RFID Kaca Kapsul TagAnimal ID Tracking Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Terkecil Mikro RFID Kaca Kapsul Tag
  • Animal ID Tracking Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Terkecil Mikro RFID Kaca Kapsul TagAnimal ID Tracking Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Terkecil Mikro RFID Kaca Kapsul Tag
  • Animal ID Tracking Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Terkecil Mikro RFID Kaca Kapsul TagAnimal ID Tracking Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Terkecil Mikro RFID Kaca Kapsul Tag
  • Animal ID Tracking Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Terkecil Mikro RFID Kaca Kapsul TagAnimal ID Tracking Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Terkecil Mikro RFID Kaca Kapsul Tag
  • Animal ID Tracking Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Terkecil Mikro RFID Kaca Kapsul TagAnimal ID Tracking Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Terkecil Mikro RFID Kaca Kapsul Tag

Animal ID Tracking Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Terkecil Mikro RFID Kaca Kapsul Tag

Sugeng rawuh kanggo tuku pelacak id kewan implantable 13.56mhz nfc sing wis disterilisasi paling cilik tag kapsul kaca rfid mikro saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ringkesan

Rincian cepet

Panggonan Asal: Guangdong, China Jeneng merek: ACM
Nomer Model: tag kaca rfid jeneng: tag kaca rfid
Bahan: Bio-Kaca Tipe: Pasif
Fitur utama: Anti bakteri, Anti alergi, Anti penolakan Frekuensi: 125Khz-13.56Mhz
Tipe chip: EM4305, NFC NTAG216 ukuran: 1.4*8mm, 2.12*12mm, 3.85*23mm
Sertifikat: ISO9001:2008, EN71, ROHS Aplikasi: Identifikasi kewan
Sampel: rfid tag kaca sampel gratis kasedhiya

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas Pasokan 100000000 Piece / Piece saben Wulan tag kaca rfid

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan tas OPP, kothak putih, kothak hadiah, kothak adat, etc.
100 lembar ing tas OPP, 70 bags/Ctn
Ukuran: 60*50*40 cm
Pelabuhan Shenzhen
Lead Time:
Jumlah (potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 10 Kanggo rembugan

Deskripsi Produk

Animal ID Tracking Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Terkecil Mikro RFID Kaca Kapsul Tag

Implan microchip minangka sirkuit terintegrasi identifikasi sing diselehake ing sangisore kulit kewan. Kripik, kira-kira ukuran gandum gedhe, nggunakake teknologi RFID pasif (Radio Frequency Identification), lan uga dikenal minangka tag PIT (kanggo Passive Integrated Transponder).

Set produk sing ngemot jarum suntik khusus kewan lan 2.12 * 12mm kaca pet Kripik, kabeh sesuai karo standar piranti medis sing disterilisasi kanthi disinfeksi EO (etilen oksida), lan kanggo panggunaan siji. Syringe minangka struktur telung lading khusus, kewan sing disuntikake kanthi tatu sing sithik, ora bakal nyebabake infeksi lan akibat sing ora becik. Kéwan chip liwat "International Code Council Animals" diarani ICAR (International Committee-For Animal Recording) certified kanggo ketemu standar ISO11784/11785, kualitas dijamin lan dipercaya.

Jeneng produk: RFID tag kaca hewan/PIT Tag microchip
Bahan: Bio-kaca
ukuran: 2.12*12mm, 1.4*8mm, 3*15mm, etc.
Frekuensi: 125khz/134.2khz/13.56mhz
Chip: EM4305/NTAG216
Aplikasi: Identifikasi kewan / nelusuri

Gambar rincian

Kepiye cara TAG KACA KEWAN RFID?

FAQ

Animal ID Tracking Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Terkecil Mikro RFID Kaca Kapsul Tag

P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka pabrikan kanthi sejarah 17 taun.

P: Apa sampeyan bisa nulis situs web perusahaan ing tag?

A: Nggih. Tutul tag sampeyan lan link menyang situs web perusahaan sampeyan.

P: Apa enkoding / pemrograman bakal ditindakake dening awake dhewe utawa perusahaan sampeyan?

A: Tag / kertu bisa kosong kanggo dikodekake sampeyan. Padha bisa preprogrammed yen perlu.

Q: Apa aku bisa njaluk sampel gratis kanggo testing?

A: Ya, kanggo nuduhake ketulusan, kita bisa menehi conto gratis kanggo nyoba kanggo ndhukung sampeyan.

P: Apa sampeyan uga nyedhiyakake layanan OEM?

A: Ya, Amarga kita tetep pabrik profesional karo garis ngecor dhewe lan baris produk, supaya kita bisa bantuan kanggo print LOGO ing produk kanggo nggawe wong unik.

Q: Kepiye sampeyan ngontrol kualitas?

A: Kualitas minangka prioritas, yaiku urip perusahaan kita. Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat lan wis entuk otentikasi CE.

Panas Tags: Pelacakan ID Kewan Implantable 13.56Mhz NFC Pre-sterilized Tag Kapsul Kaca RFID Mikro Paling Cilik, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Ing Simpenan, Massal, Sampel Gratis, Merk, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Kurang Rega, Tuku, Diskon, Rega, Dhaptar Rega, Kutipan, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang dijaga, Adol Paling Anyar, Klasifikasi, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.