Ngarep > Produk > Kertu RFID/NFC/Prelam Inlay > Kertu Smart LF 125Khz > Kontrol Akses 125Khz TK4100 Proximity Rfid ID Card

Produk

Kontrol Akses 125Khz TK4100 Proximity Rfid ID Card
  • Kontrol Akses 125Khz TK4100 Proximity Rfid ID CardKontrol Akses 125Khz TK4100 Proximity Rfid ID Card
  • Kontrol Akses 125Khz TK4100 Proximity Rfid ID CardKontrol Akses 125Khz TK4100 Proximity Rfid ID Card
  • Kontrol Akses 125Khz TK4100 Proximity Rfid ID CardKontrol Akses 125Khz TK4100 Proximity Rfid ID Card
  • Kontrol Akses 125Khz TK4100 Proximity Rfid ID CardKontrol Akses 125Khz TK4100 Proximity Rfid ID Card
  • Kontrol Akses 125Khz TK4100 Proximity Rfid ID CardKontrol Akses 125Khz TK4100 Proximity Rfid ID Card
  • Kontrol Akses 125Khz TK4100 Proximity Rfid ID CardKontrol Akses 125Khz TK4100 Proximity Rfid ID Card

Kontrol Akses 125Khz TK4100 Proximity Rfid ID Card

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan akses kontrol 125khz tk4100 proximity rfid id card. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ringkesan

Rincian cepet

Panggonan Asal: Guangdong, China Jeneng merek: ACM
Item: Kontrol Akses Grosir 125Khz TK4100 Proximity kertu ID rfid Bahan: PVC
ukuran: 85.5 * 54 * 0.84mm utawa selaras lumahing: Glossy, Matte, Frosted
Ketebalan: 0,84 mm Printing: Pencetakan sutra, Pencetakan Offset, Pencetakan Sutra + Pencetakan Offset
Kerajinan: Signature, numbering, barcode, stripe, etc. Aplikasi: Kontrol akses
Sertifikasi: ISO 9001-2000, EN71 Sampel: Gratis

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas Pasokan 40000000 Piece / Piece saben Wulan Kanggo kertu rfid 125khz

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan tas OPP, kothak putih, kothak hadiah, kothak adat, etc.
kothak putih 6*9.3*22.5cm, 250pcs/box; karton njaba 13*23.5*50cm, 10 kothak/karton kanggo kertu rfid 125khz
Pelabuhan Shenzhen
Lead Time
Jumlah (potongan) 1 - 5000 5001 - 10000 > 10000
Est. Wektu (dina) 7 10 Kanggo rembugan

Deskripsi Produk

Kontrol Akses Grosir 125Khz TK4100 Proximity kertu ID rfid

Kertu tanpa kontak, uga disebut kertu frekuensi radio, kalebu chip lan antena sing kasusun saka sensor, dikemas ing kertu kayu standar, chip lan antena ditutup kanthi lengkap tanpa bagean sing katon. Gelombang radio ngirimake informasi antarane kertu pinter tanpa kontak lan maca kertu kanggo ngrampungake operasi maca lan nulis. Kertu cerdas tanpa kontak duwe aplikasi sing padha kaya kertu pinter kontak nanging transaksi ing antarane kertu lan maca cepet banget lan trep.

Gunakake Kertu Cerdas Tanpa Kontak ing Aplikasi Kaya:

* Kertu pambayaran mikro

* Kontrol akses fisik lan logis

* KTP pemerintah lan perusahaan

* Pengumpulan tarif otomatis.

* E-Paspor

Item Kontrol Akses Grosir 125Khz TK4100 Proximity kertu ID rfid
Bahan PVC
ukuran Ukuran standar ISO CR80 85.5*54mm (3.375*2.125 inch)
Ukuran lan wujud khusus uga kasedhiya
kekandelan CR 0.84mm (0.03inch utawa 30mil); 0.2-2mm kasedhiya
lumahing kertu Glossy, matte utawa frosted
Printing CMYK full color offset printing, Silk printing, Digital printing
Pilihan kerajinan Barcode, garis magnetik, nomer inkjet, nomer termal, nomer laser, embossing, hot stamping, panel teken, laminasi nggilap, hologram, titik UV, latar mburi emas utawa perak, ngeruk mati panel, bolongan punching etc, printing kode QR
Aplikasi Klub, ngunjungi, promosi, pariwara, perusahaan, bank, lalu lintas, asuransi, pemasaran super, parkir, sekolah, kontrol akses, lsp.
Sampel kasedhiya

Gambar rinci

Kerajinan sing kasedhiya kanggo kertu rfid 125khz

Packing & Pangiriman

Grosir Akses Kontrol 125Khz TK4100 Kedekatan paket kartu ID rfid:

Paket kotak putih

Ukuran kotak putih: 6*9.3*22.5 cm

Jumlah: 250 pcs/box

ukuran karton njaba: 13*23.5*50 cm

Jumlah: 10 kotak/Ctn

FAQ

Kontrol Akses Grosir 125Khz TK4100 Proximity kertu ID rfid

P: Apa sampeyan bisa nggawe logo kita?

A: Ya, kita nawakake layanan OEM, kita bisa nyithak miturut desain sampeyan.

Q: Apa MOQ?

A: 500 pcs.

Q: Apa ukuran kertu PVC?

A: Sembarang ukuran sing dikarepake. Biasane, 85.5*54*0.76mm.

Q: Apa wektu sampel lan wektu timbal kanggo produksi massal?

A: Biasane, wektu timbal sampel yaiku 3-4 dina, Massa (5000pcs) wektu timbal produksi kira-kira 7 dina.

Q: Apa istilah pembayaran?

A: Kita nampa T / T, Western Union lan Paypal. Prabayar lengkap kanggo pesenan cilik lan simpenan 30% lan imbangan 70% sadurunge dikirim kanggo jumlah gedhe.

Q: Apa cara pengiriman?

A: Miturut Express (Fedex, DHL, UPS, TNT, Aramex lan EMS, etc.) Miturut segara utawa Miturut udhara.

Panas Tags: Kontrol Akses 125Khz TK4100 Proximity Rfid ID Card, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Merek, China, Made in China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku, Diskon, Rega, Daftar Harga, Kutipan, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Maju, Awet, Gampang dijaga, Adol Paling Anyar, Berkelas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.