Ngarep > Produk > Gelang & Gelang RFID > Kain / Tenun Gelang > 13.56Mhz NFC Wristband

Produk

13.56Mhz NFC Wristband
  • 13.56Mhz NFC Wristband13.56Mhz NFC Wristband
  • 13.56Mhz NFC Wristband13.56Mhz NFC Wristband
  • 13.56Mhz NFC Wristband13.56Mhz NFC Wristband
  • 13.56Mhz NFC Wristband13.56Mhz NFC Wristband

13.56Mhz NFC Wristband

Sugeng rawuh kanggo tuku gelang anyaman nfc 13.56mhz saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.
Dhukungan khusus: Logo khusus, Kustomisasi grafis
Panggonan Asal: Guangdong, China
Jeneng merek: OEM
Bahan: Kain
Jeneng produk: RFID wristband
Tag ukuran: 40*25mm
Gelang: 350*15mm
Kerajinan sing kasedhiya: kode QR; Nomer seri; Barcode, lsp
Frekuensi: 125Khz, 13.56Mhz
Tipe kerja: Pasif
Desain OEM: Dhukungan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rincian 13.56mhz NFC Woven wristband

Bahan Kain, Tenun
Ukuran kertu 40 * 25 mm
Ukuran Gelang 350 * 15mm utawa customizable
Suhu kerja -25℃ kanggo 85℃
Frekuensi kerja 125KHz, 13.56MHz, 860-960MHz
Kripik kasedhiya TK4100, T5577, EM4305, chip NFC, Alien H3, Impinj, lsp
Kerajinan sing kasedhiya kode QR; Silkscreen, nomer seri; Barcode, lsp
Aplikasi acara, festival, wedding, Entrance Control, etc.






FAQ

ALIEN Higgs-3 UHF RFID Passive Spring Tire tag kanggo manajemen pelacakan ban

P: Apa sampeyan bisa nggawe logo kita?

A: Ya, kita nawakake layanan OEM, kita bisa nyithak miturut desain sampeyan.

Q: Apa MOQ?

A: 500 pcs. Kanggo rincian, hubungi kita.

P: Apa wektu sampel lan wektu timbal kanggo produksi massal?

A: Biasane, wektu timbal sampel yaiku 1-2 dina, Massa (5000pcs) wektu timbal produksi kira-kira 7 dina.

P: Apa istilah pembayaran?

A: Kita nampa T / T, Western Union lan Paypal. Prabayar lengkap kanggo pesenan cilik lan simpenan 30% lan imbangan 70% sadurunge dikirim kanggo jumlah gedhe.

Q: Apa cara pengiriman?

A: Miturut express (Fedex, DHL, UPS lan TNT, etc.) Miturut segara utawa udhara.


Panas Tags: 13.56Mhz NFC Wristband Tenun, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Ing Simpenan, Massal, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega Murah, Tuku, Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kuotasi, CE, Fashion, Newest, Quality, Advanced, Awet, Gampang-maintainable, paling adol, Classy, ​​Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.