Ngarep > Produk > Gelang & Gelang RFID > Kain / Tenun Gelang > 125Khz TK4100 Rfid Woven Festival Wristband FOR GYM

Produk

125Khz TK4100 Rfid Woven Festival Wristband FOR GYM
  • 125Khz TK4100 Rfid Woven Festival Wristband FOR GYM125Khz TK4100 Rfid Woven Festival Wristband FOR GYM
  • 125Khz TK4100 Rfid Woven Festival Wristband FOR GYM125Khz TK4100 Rfid Woven Festival Wristband FOR GYM
  • 125Khz TK4100 Rfid Woven Festival Wristband FOR GYM125Khz TK4100 Rfid Woven Festival Wristband FOR GYM
  • 125Khz TK4100 Rfid Woven Festival Wristband FOR GYM125Khz TK4100 Rfid Woven Festival Wristband FOR GYM

125Khz TK4100 Rfid Woven Festival Wristband FOR GYM

Gelang festival tenunan 125Khz TK4100 Rfid kanggo gym duwe macem-macem warna lan kita uga bisa nawakake gelang RFID khusus kalebu logo sampeyan sing umum digunakake kanggo festival, kontrol akses & keamanan, Kompetisi Olahraga lan acara ing saindenging jagad.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gelang tenunan RFID duwe macem-macem pilihan warna lan kita uga bisa nawakake gelang RFID khusus kalebu logo sampeyan sing umum digunakake kanggo festival, kontrol akses & keamanan, Kompetisi Olahraga lan acara ing saindenging jagad.

 

Detail 125Khz TK4100 Rfid Woven Festival Wristband FOR GYM


Item gelang RFID
Bahan Kain, Tenun
Ukuran kertu 40 * 25 mm
Ukuran Gelang 350 * 15mm utawa customizable
Suhu kerja -25℃ kanggo 85℃
Frekuensi kerja 125KHz, 13.56MHz, 860-960MHz
Kripik kasedhiya TK4100, T5577, EM4305, chip NFC, Alien H3, Impinj, lsp
Kerajinan sing kasedhiya kode QR; Silkscreen, nomer seri; Barcode, lsp
Aplikasi acara, festival, wedding, Entrance Control, etc.


Cara Pengiriman (Mung kanggo referensi pelanggan anyar)


Kita minangka salah sawijining eksportir produk RFID ing China wiwit taun 2000. Kanthi pengalaman perdagangan internasional sing sugih, kita ngerti pengiriman internasional kanthi apik, Kita ngerti jalur ekspres utawa udara / segara sing murah lan aman kanggo negara sampeyan. Kita bisa nyedhiyakake macem-macem sertifikat kanggo sampeyan ngresiki adat kayata CO, FTA, Formulir F, Formulir E ...Ect. Kita bakal menehi saran profesional kanggo pengiriman sampeyan. EXW , FOB , FCT , CIF , CFR ... istilah dagang ok kanggo kita . Kita bisa dadi partner dipercaya kanggo produk lan pengiriman.


Kita minangka pemasok produk kontrol akses keamanan lengkap profesional kanthi pengalaman 20 taun, kita mesthi menehi solusi solusi sistem kontrol akses sing paling apik! Dadi, kirim rincian pitakon sampeyan ing ngisor iki
We are looking nerusake kanggo mbentuk hubungan bisnis sukses karo klien anyar ing saindhenging donya ing mangsa.

FAQ

ALIEN Higgs-3 UHF RFID Passive Spring Tire tag kanggo manajemen pelacakan ban

P: Apa sampeyan bisa nggawe logo kita?

A: Ya, kita nawakake layanan OEM, kita bisa nyithak miturut desain sampeyan.

Q: Apa MOQ?

A: 500 pcs. Kanggo rincian, hubungi kita.

P: Apa wektu sampel lan wektu timbal kanggo produksi massal?

A: Biasane, wektu timbal sampel yaiku 1-2 dina, Massa (5000pcs) wektu timbal produksi kira-kira 7 dina.

P: Apa istilah pembayaran?

A: Kita nampa T / T, Western Union lan Paypal. Prabayar lengkap kanggo pesenan cilik lan simpenan 30% lan imbangan 70% sadurunge dikirim kanggo jumlah gedhe.

Q: Apa cara pengiriman?

A: Miturut express (Fedex, DHL, UPS lan TNT, etc.) Miturut segara utawa udhara.


Panas Tags: 125Khz TK4100 Rfid Woven Festival Wristband FOR GYM, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Merek, China, Made in China, Murah, Diskon, Low Price, Tuku, Diskon, Rega, Daftar Harga, Kutipan, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Maju, Awet, Gampang dijaga, Adol Paling Anyar, Berkelas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.